Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 31
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo serdecznie, 07:02:00, Piątek, 23 lipca 2021. Imieniny: Stwosza, Bogny, Brygidy. Słońce wstało dziś o 04:43. Będzie oświecało nas 16 godzin i 19 minut, w zenicie znajdzie się o 12:53 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 21:02. Ciemna noc zapadnie o 23:04, ale gwiazd można wypatrywać od 21:50.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

zrobiłam tak profesjonalną tamponadę z chusteczek higienicznych, że potem nie mogłam oderwać jej od rany ( ͡ ͜ʖ ͡)

@shitty_support przyznaj - w głębi duszy chciałaś mieć po prostu księżycowo-bladą skórę ( ͡º ͜ʖ͡º)

Mam nadzieję że nic poważnego tam się nie stało i to tylko drobne zadrapanie ʕʔ
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@slabehaslo: no cóż, rozpracowałeś mnie

Niestety nie wszystkie kawałki żwiru się udało wyciągnąć i pewnie chwilę się będzie goić, ale myślę że przeżyje, oczywiście jeśli @omi-omi odpowiednio ojoja żeby mniej bolało ()
  • Odpowiedz
Dzie.. dobry wieczór :) Wróciłam z wakajków, zmęczona jak to po urlopie i podróży. Zasięgu mało ale to fajnie bo przynajmniej nie kusiło zaglądać w tel. Szkoda, że zasięg miałam akurat w momencie jak pisała do mnie szefowa w sprawie dyżurów xD No od poniedziałku znowu młyn pracbazowy, co mam powiedzieć.

@shitty_support: wracając z urlopu jechałam A-czymś-tam koło Wrocka i się zastanawiałam co robisz. A Ty się wywalałaś bezczelnie i
  • Odpowiedz
@shitty_support: w sierpniu możliwe, że będę mieć kilka dni wolnego to już myślałam żeby se rano wsiąść w pociąg i pojechać na Wro i połazić cały dzień. Ale jeszcze nie gadałam o sierpniowym grafiku w pracy więc nie będę się zbytnio rozpędzać z planami xDDD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Wejszlo: byłoby super () To się zgadamy, bo ja z kolei na samym początku sierpnia będę u rodzicieli. Muszę resztę swoich rzeczy wreszcie poprzewozić. Jak się wyprowadzałam jakoś w 2007 to obiecałam, że kiedyś wszystko zabiorę no i tak mi zeszło ()
  • Odpowiedz