@Ekscentryczny_obserwator: mi się podobało że był zgrabny i ładny, no i odblokowywanie palcem z przodu było zajebiste. no i tyle, ale może cos się zmieniło
@Rapdog: Po prostu działa od strzała. Miałem pare telefonów z Androidem (co prawda nigdy flagowce, raczej średnia półka) i zawsze po jakichś dwóch latach zaczęło coś szwankować, a w iPhonie tego problemu nie ma, no i wsparcie 5 lat gdzie masz pewność najnowszego oprogramowania. Ale ja się lubię bawić sprzętem i po tych dwóch latach jak telefon już nie dostawał aktualizacji to zacząłem się bawić tym na własna rękę i
@symis: Na pewno porównanie nieflagowca Androida z iPhonem nie ma większego sensu ale to jedyne porównanie jakie mam. Nawet flagowce Androidowe mają maks 3 lata wsparcia, a najnowszy iOS trafi na 6 letni telefon, bo na iPhona 6s. Inną kwestią będzie to jak będzie on działał na tak starym telefonie ale nie zmienia faktu że użytkownik będzie miał wybór czy chce zaktualizować system czy nie, a użytkownik andorida takiego wyboru
#ios #android #telefony
Będę wdzięczny za konstruktywną odpowiedź ;)
@Rapdog: już chyba tego nie ma.