@moakatanga: miałem tak kiedyś w osobówce, też było -30*, też się śmiałem. Właściwie śmiałem się dopóki nie okazało się, że komputer poniżej -15 nie pozwala włączyć kompresora klimatyzacji. A był to gorący sierpień… ( ͡º͜ʖ͡º)
@NocnyMarek: u mnie w osobówce przy -5 już się nie włączy XD tutaj to loteria ale klima działa chyba bo nikt nie się nie drze żeby ją włączyć ( ͡°͜ʖ͡°)
@moakatanga: myślałem, że macie jakiś zakaz albo zabrakło funduszy na serwis klimy, bo ostatnio jechałem parę razy autobusem i w żadnym nie była włączona
@Magnolia-Fan: Zależy czym jechałeś, w krótkich solarisach krótkich nie ma, w krótkich mercedesach też (tylko 2310 i 2311 chyba mają na 20 sztuk XD), w jelczach też nie ma, więc jest duże prawdopodobieństwo że trafiłeś, bo dużo tego jeździ XD
Mam na telefonie album w którym kolekcjonuje sobie pod pewnego czas wszystkie żaby pepe jakie znajdę, zostaw plusa i podam nr w komentarzu a pokaże Ci jaką żaba dzisiaj jesteś #gownowpis #memy
@KapitanPolska: nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pituch: chyba, płacą to się nie interesuje XD
Komentarz usunięty przez autora
@moakatanga: myślałem, że macie jakiś zakaz albo zabrakło funduszy na serwis klimy, bo ostatnio jechałem parę razy autobusem i w żadnym nie była włączona