Wpis z mikrobloga

@United: Właściwie nikt, kto mentalnie zdołał opuścić średniowiecze, liznął cokolwiek kalsyfikacji nauk lub metodologii, nie odmawia historii naukowości. Zwyczajnie szkoda twego wysilku.
  • Odpowiedz
@United: Właściwie nikt, kto mentalnie zdołał opuścić średniowiecze, liznął cokolwiek kalsyfikacji nauk lub metodologii, nie odmawia historii naukowości. Zwyczajnie szkoda twego wysilku.

@biliard: to jest dziedzina wiedzy, masz jakieś prawa lub prawidłowości w samej historii?¯\_(ツ)_/¯ Które dodatkowo można powtarzać laboratoryjnie czy coś?
  • Odpowiedz
#!$%@? papieza

@United: na wiki każdy może głupoty pisać¯\_(ツ)_/¯ Jak tam znajdziesz, że ziemia jest płaska to też będziesz się tak pruł? Zadałem ci pytanie a ty odpowiedzieć coś nie możesz.
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak: Tak, labolatoryjnie.... Iks de.
Aby dyskutować o nauce, należałoby najpierw ustalić, czym ona jest. Wbrew chłopskiemu rozumowi oraz wykopowym mądrościom, labolatorium nie jest warunkiem koniecznym.
Nie wołaj, nie mam siły.
  • Odpowiedz
Tak, labolatoryjnie.... Iks de.

Aby dyskutować o nauce, należałoby najpierw ustalić, czym ona jest. Wbrew chłopskiemu rozumowi oraz wykopowym mądrościom, labolatorium nie jest warunkiem koniecznym.

Nie wołaj, nie mam siły.

@biliard: A jakie metody naukowe stosujecie?¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz