Aktywne Wpisy
WielkiNos +926
Juleczka się żali, że kierowca autobusu nie dołożył jej do biletu i teraz musi siedzieć na jakimś zadupiu.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
WielkiNos +326
Morderca, który zabił 2 kobiety dusząc je, a jedną z nich kiedy jeszcze oddychała rozjechał autem aż jej się flaki rozpruły i przykleiły do asfaltu jest podziwiany i uwielbiany. Zobaczcie komentarze z fb i tiktoka. Powstały w ogóle jakieś grupy walczące o jego ocalenie itd.
Bulwersujące.
#mordercy #kryminalne #logikarozowychpaskow
Bulwersujące.
#mordercy #kryminalne #logikarozowychpaskow
Change my mind
#historia #nauka #humanizm #filozofia #przemyslenia
@Al-3_x: humanistka to taka nauka jak świnka morska jest morska, to jest dziedzina wiedzy
@United: To te się nie zmieniły, chyba, że masz na myśli krajową nowomowę
@biliard: to jest dziedzina wiedzy, masz jakieś prawa lub prawidłowości w samej historii?¯\_(ツ)_/¯ Które dodatkowo można powtarzać laboratoryjnie czy coś?
@United: zajrzałem i jakie metody naukowe stosujecie w historii? Jest to opis zdarzeń, relacje z wydarzeń o ile się zachowały jakiekolwiek dokumenty.
@United: na wiki każdy może głupoty pisać¯\_(ツ)_/¯ Jak tam znajdziesz, że ziemia jest płaska to też będziesz się tak pruł? Zadałem ci pytanie a ty odpowiedzieć coś nie możesz.
Aby dyskutować o nauce, należałoby najpierw ustalić, czym ona jest. Wbrew chłopskiemu rozumowi oraz wykopowym mądrościom, labolatorium nie jest warunkiem koniecznym.
Nie wołaj, nie mam siły.
@biliard: A jakie metody naukowe stosujecie?¯\_(ツ)_/¯
@United: i czytałem, a samemu własnymi słowami opisać nie możesz¯\_(ツ)_/¯
@United: jak nie potrafisz sam tego opisać własnymi słowami to jak ciebie dzbanie przez szkołę przepuścili? Też mnie nie wołaj¯\_(ツ)_/¯