Na początek, tak jestem fanem. Perez powinien wygrać niedzielny wyścig, miał najlepszy bolid i Hamilton jednak dostał te 10 sekund gdyby nie z----ł w sprincie to powinien ich objechać ale zatrzymał się na 11 pozycji na pierwszym secie. Podobno miał się wjezdzic po 5 wyścigach ale teraz coraz bardziej ogorzy. Na koniec dodam, że rok temu sympatyczny tajczyk dojechał na 5 miejscu z końca stawki przy okazji robiąc jedne z najlepszych manewrów wyprzedzania i wygrałby ten wyścig gdyby jechał zamiast Pereza.
@JestemStudentemPrawa: Oj nie wiem. Perez ma pewnie trochę starszą specyfikację bolidu niż Max, a i sam Red Bull nie wiem czy był najlepszym bolidiem. W kwali gdyby nie błąd Hamiltona to Max straciłby ponad 0.3s
@JestemStudentemPrawa: No i wjeździl się jak jeździł na konfiguracji Maxa, a potem sam przyznał, ze przestał ja kopiować i zaczął kombinować ze swoją i od tej pory zniknął.
@JestemStudentemPrawa: wydaje mi się że nie mógł tu za dużo ugrać no i trochę redbullowi wjechała grandę strategia z nim. Wydaje mi się że nie.mieli pomysłu po prostu po tym co się stało z maxem
Zapraszam do dyskusji
#f1
źródło: comment_1626797619JyOVJV76oBB7Z5eSdIruER.jpg
Pobierz@JestemStudentemPrawa: Oj nie wiem. Perez ma pewnie trochę starszą specyfikację bolidu niż Max, a i sam Red Bull nie wiem czy był najlepszym bolidiem. W kwali gdyby nie błąd Hamiltona to Max straciłby ponad 0.3s
Komentarz usunięty przez autora
@JestemStudentemPrawa: Tak jak ten z Magnussenem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)