Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +10
Z facetami to można porozmawiać jedynie o bzdurach typu:
- nowe gry czy seriale na Netflix
- wyniki Euro 20xx
- problemy w pracy
- kto z kim, po co i za ile z pracy czy ze znajomych
- nowe gry czy seriale na Netflix
- wyniki Euro 20xx
- problemy w pracy
- kto z kim, po co i za ile z pracy czy ze znajomych
miku555 +31
Niech to połatają i będę grał dalej. Po każdym większym patchu, włączałem grę na 5 min. i wyłączałem... ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio zajrzałem na tag bo nie powiem, że nie czuję się lekko poirytowany tym, że nie ma żadnych dlc, patchy czy jakiegoś info od twórców i zacząłem znowu grać. Mam teraz ponad 100 godz. i granie w CP77 wygląda u mnie tak, że #!$%@?ę komuś ze dwa razy kataną, postrzelam, zhakuję coś i wyłączam grę - max 15 min. grania, bo wieje nudą. Nie skończyłem wszystkich pobocznych, ani głównej fabuły i nie mam zamiaru ruszać z tym dalej, dopóki patch i dlc nie wjadą. Gra ma w sobie to coś, co przyciąga i chce się w nią grać, ale jak się włączy i zobaczy, że wszystko się powtarza, czy brakuje contentu i mechanik, które gry z 2001 już miały, to odechciewa się w to grać. Świat ma mega potencjał, większy niż GTA V z dodatkami z online na czele i mogli by zrobić z gry, prawdziwego killera na rynku, to zrobili? No właśnie, gówno zrobili.
CP77 to był mój pierwszy preorder w życiu i zostałem jakby nie patrzeć, wyruchany i to na dodatek przez rodaków XD
Tak, mogłem zwrócić grę, ale liczyłem, że szybko ją połatają bo zależy im na jak najlepszym wizerunku (XDDD), a tu zostałem wyruchany po raz drugi ( ͡° ͜ʖ ͡°) GGWP. Po za tym, jak się zajrzy na nexusmods to można dojść do wniosku, że przez te ponad pół roku, więcej dla CP77 zrobili moderzy, niż sami twórcy gry. Czego by Redzi nie zrobili, już nigdy nie spojrzę na nich tak jak po premierze Wieśka 3, w którym mam ponad 500h i czekam na patcha, po którym zacznę grę od nowa kolejny raz.
P.S. gram na PC, gdzie teoretycznie gra chodzi najlepiej i ma najmniej bugów.
#cyberpunk2077
@Czarna_ksiazka: Jakim cudem jak pierwszy akt to najgorsza część gry XD
@BajanArt: do momentu, w którym wszystkie postaci z #!$%@? giną i zostaje tylko dżony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Później sie okazało, że moj pierwszy role-playowy merc-badass cwaniak to praktycznie 1:1 sposób gry jaki przewidzieli twórcy i jak zaczałem polować po wszystkim na achivmenty i troche eksperymentować z grą to domek z kart sie posypał.
Wcześniej raczej grałem tak jak gra ode mnie tego oczekiwała - bez robienia większej rozróby czy interakcji z losowymi NPC.I to właśnie tacy ludzie czerpali z gry garściami i to ich wyśmiewano ze to pracownicy CDPR skoro chwalą takie