Wpis z mikrobloga

Pytanie do korzystających z booking.com

Żeby wejść na poziom genius 2 potrzeba 5 rezerwacji w ciągu 2 lat. Spełniłem ten warunek wczoraj i nadal jestem na Genius 1. Musi upłynąć jakiś czas od ostatniej rezerwacji by zatwierdzono hotel czy muszę się kontaktować z supportem?
#wakacje #booking #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shokata: Z automatu wpadało jak pamiętam. Może to głupie pytanie, ale 5 rezerwacji zrobiłeś i je wykorzystałeś, bo same rezerwacje się nie liczyły
  • Odpowiedz
@sked: tak, każda była opłacona i ma status zrealizowano. Teraz się zastanawiam czy te hotele muszą być z jakiejś listy promocyjnej hoteli objętych promocją czy to działa globalnie na całej platformie.
  • Odpowiedz
Teraz się zastanawiam czy te hotele muszą być z jakiejś listy promocyjnej hoteli objętych promocją

Nie muszą.

10-15% zniżki od cen hotelowych + śniadanie gratis ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale wiesz, że to tylko w wybranych hotelach/opcjach, a nie przy każdej rezerwacji?
  • Odpowiedz
Ale wiesz, że to tylko w wybranych hotelach/opcjach, a nie przy każdej rezerwacji?

@pdk_kmwtw: śniadanie jest rzadko, ale zniżki na noclegach to praktycznie zawsze mi się trafiają. Inna sprawa, że i tak na airbnb z reguły trafię jeszcze taniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz