Wpis z mikrobloga

@Adam_Konarski_z_Katowic bez przesady proszę Pana, nawet gdybym miał swój urlop skrócić do 7 dni, to w życiu bym nie zostawił zwierzaka samego a domu. Najwyżej zabiorę go ze sobą jak nikogo nie znajde, ale zostawianie czegokolwiek żywego na tyle dni jest niedopowiedzialne, i głupie. Samą w domu to można sobie zostawić ale max muszke owocówke i jej pochodne.
@getin gadzina ma dopiero rok, wiec nie było ku temu okazji, raz zostawiłem go u znajomych, na jeden dzień. Skubany chyba sie w ogóle nie kapnal, bo spał cały dzień.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@patryk747: no w sumie się nie dziwię, tak nie dam rady bo w bloku i mam już dwa swoje wiec mogłoby być różnie. Ale są strony gdzie ludzie proponuja takie usługi, spróbuję znaleźć
Gdyby ktoś jednak się zdecydował, kilka informacji.
- kot ma rok, ale nie niszczy nic. Nawet nie ma tego za sobą, bo nigdy nic takiego nie zrobił. No może poza przegryzionymi słuchawkami jak miał że 4 miesiące.
- wszystkie szczepienia są.
- kot kuwetuje, w żwirku silikonowym, więc nie trzeba biegać z szufla co parę godzin.
- opaska przeciwpchelna jest, z Bayeru więc żadna pchla się na nim nie utrzymuje powyżej 8
@getin Napisałeś że twoje kotu nieźle #!$%@? pa paru dniach jak został z kimś obcym. Mógłbyś opisać na czym to polegało, załamał się, popadł w depresję, czy stał się agresywny?
@patryk747: po części, po kilku dniach mało jadł, w dzień niby sie bawił, ale wieczorami chował sie po kątach i był lekko agresywny, szukał swojego miejsca, nieufny, widać, że brakowało mu właścicieli
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@patryk747: u mnie do kotów zazwyczaj przychodzą rodzice, początkowo jest ok, później miałem sygnały że mało jedzą, zdarzało się też załatwianie poza kuwetą.

Do tego podobno koty bardzo nie lubią zmiany miejsca