Aktywne Wpisy
_gabriel +66
Żyjemy w czasach, gdzie ku%$#stwo staje się czymś normalnym i pożądanym przez społeczeństwo. W historii świata jeszcze nie było takiej sytuacji, gdzie degeneracja była tak silnie promowana za pomocą mass mediów i pompowane były w to tak potężne pieniądze. W ciągu 10-15 lat normy tak się przesunęły, że prawdziwi, normalni ludzie nie potrafią się odnaleźć w obecnej rzeczywistości i popadają w nałogi oraz depresję.
Ateizm jest dość nowym i powszechnym zjawiskiem, wielokrotnie
Ateizm jest dość nowym i powszechnym zjawiskiem, wielokrotnie
Rabusek +115
Komentarz usunięty przez moderatora
@sarge: Nie Ty jeden...
@kicioch: Te koparki były swego czasu szczytem marzeń każdego młodego chłopaka ale jak widać interesowały też i drugą płeć ;>
@Drzamich: Cybermania
@kicioch: Ależ proszsz, Kiciochu! Sam niemalże o tym zapomniałem, chwilę musiałem pomyśleć by przypomnieć sobie tę nazwę. Taka perełka a wypadła z pamięci.
@kicioch :
@Drzamich: Chodziłem do technikum w którym ten prowadzący uczy, gościu jest strasznym luzakiem ale mi się to wydawało taki trochę na siłę. Dam małą ciekawostkę, w filmiku poniżej w 1:14 można usłyszeć jego rapujący głos :D(przerobił starą piosenkę tak by pasowała do innej daty drzwi otwartych)
W ogóle to miałem z nim przyjemność trochę pracować i człowiek ten naprawdę uwielbia telewizję. Dużo się od niego nauczyłem.