Aktywne Wpisy
koronawirus +1014
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +48
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
#przegryw #s----------e #p0lka #blackpill
Taka p0lka nie pochwali się koleżaneczkom tym że jej chłopak układa płytki czy jest budowlańcem bo to słabo brzmi, kobietom od razu kojarzy się z stereotypem "robola". Nawet jeśli taki pracownik fizyczny zarabia 2 razy tyle niż chłopak koleżaneczki który jest typowym korpo Mariuszem.
...
A po co mi k---a na stałym utrzymaniu?
Jeżeli mam z kimś być to na pewno nie chciałbym żeby oceniano mnie przez pryzmat ile zarabiam- pieniądze są ulotne, raz są raz ich nie ma.
Zauważyłem dziwną zależność na tinderze, jedna nawet bez gumy się chciała pukać jak doszło do
@Miler111111: pilkarze sobie jakos radza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora