Wpis z mikrobloga

@delKrul: nie rozumiem co przez to chcesz powiedzieć. Nowa obrona to więcej niż trzymanie dwóch przycisków i to był bardzo dobry krok ze strony EA. Gra w obronie została utrudniona, ale nie wiem czemu gra presingiem miałaby się różnić. Inne klawisze po prostu się wciska.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ziarna_dyni: stara obrona to nie tylko trzymanie dwóch przycisków. Możemy zagrać w 13 i zobaczysz, że w niektórych sytuacjach np. Pod polem karnym można bronić spokojniej a gdy szybko chce się odebrać piłkę to kliknąć x. Gralem na starej w 12, 13 i jechałem połowę tych co na taktycznej ciągnęli, o wiele większe problemy miałem z tymi na starej. W 14 taktyczna trochę poprawili więc niestety bd musiał się przerzucić.
  • Odpowiedz
@delKrul: No właśnie jechałeś, bo stara obrona jest łatwiejsza. Mecz w którym jeden gra na starej drugi na nowej nie ma sensu, bo ten ze starą ma duże ułatwienie. Każde utrudnienie gry uważam za dobry krok, ponieważ wymaga to większego opanowania gry i wyłonienia kto tak naprawdę jest lepszy mimo tej całej nieprzewidywalności piłki nożnej:)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ziarna_dyni: nie każde utrudnienie to krok do przodu jeśli jest ono zrobione bez głowy. Zobacz sobie taktyczną w 12, to był kompletny syf i o ile w 14 da się coś tym ugrac to powinni to jeszcze znacznie usprawnić.
  • Odpowiedz
@delKrul: Gram od początku taktyczną w 12,13 i dalej w 14. Nie uważam tego za syf, no ale to moje zdanie. Jeżeli mogę manualnie kierować zawodnikiem tak jak chce i wciskać odbiór kiedy uważam za słuszne no to jest to dobre. Źle wcisnę to mnie pojadą, proste. A wcześniej wystarczyło trzymać przycisk. W demie 14 dziwna jest kontrola kiedy jest się nisko na nogach, ale zobaczę w pełniej i dopiero
  • Odpowiedz