Wpis z mikrobloga

Z całym szacunkiem dla Krzycha ale uważam że ta pizzeria im nie wyjdzie.
On tam gdzieś miał przez chwilę pizzernie, ale to też nie za długo, do tego pewnie w tych bogatszych dzielnicach jest jak w PL że sobie weźmiesz ulotkę i coś zamówisz.
To że się ma pojęcie o czymś nie znaczy że przełoży się to na pieniądze, widać że ten rynek jest specyficzny więc no nie wróżę sukcesu.
Tak to każdy może tam jechać bo robił schabowy według wskazówek mamy.. Niestety raczej to nie wystarczy.
#raportzpanstwasrodka
  • 11
@dizel81: stary on pizze w 220 stopniach robi, ma kamień a używa tych podkładek xD Inną sprawą jest, że otwieranie gastro w 3 świecie, gdzie taki biznes to jest tylko na przeżycie, to naprawdę trzeba nie mieć pomysłu co z pieniędzmi zrobić.

Żeby jechać tam z myślą o otwarciu restauracji, to chyba tylko dla zabawy jak jest się młodym i przy kasie, żeby mieć jakąś wakacyjną przygodę.
Pobierz Akatrosh - @dizel81: stary on pizze w 220 stopniach robi, ma kamień a używa tych podk...
źródło: comment_1626373233nJL8IhZvPNHcz7UhoPn2GC.jpg
@dizel81: Koło mojej firmy jest Pizza. Obskurny budynek z zewnątrz i w środku. Maja ruch non stop. Wszystko zależy od zarzadzania. Wątpię by Stano cokolwiek tam robił oprócz reklamy.