Aktywne Wpisy
AntyspoIeczny +107
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
L24D +67
Poza oczywistymi w takiej sytuacji, że im przykro itd. napisali, że faktycznie mój tracking number jest walnięty i napisali do Chińczyka żeby im przesłał dowód na to że towar wysłał. Ma na to 3 dni.
I dalej znowu banały, że mają nadzieję, że może jeszcze przyjdzie, albo że się dogadam z Chińczykiem to proszą wtedy o zamknięcie sporu.
Jak na razie duży plus za szybkość działania. #przygodyzaliexpress Tak sobie myślę, że chyba czas skończyć tagować #aliexpress, bo tam jednak więcej ciekawych ofert czy pytań, więc to ostatni wpis do którego dodaję ten tag.
Chciałeś specjalne zawołanie @nvll.
512MB starczy, 800x480 też.
Najchętniej lenovo, huawei lub zte. Już mam dość przeglądania tych ofert na ali :/
Aparat znośny raczej, ważne że jest led. Tylko z softem bedzie problem w razie czego ;)
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Lenovo-A800-android-phone-4-5-IPS-Screen-MTK6577-Dual-core-5-0MP-Camera/1069361281.html
Ale dzięki za przypomnienie