Wpis z mikrobloga

@Graner: Mnie nic do niej nie przekona, co prawda od niedawna mam ogrzewanie gazowe, ale zima kojarzy mi się z zimnem, wysokimi rachunkami, odśnieżaniem, targaniem worków z węglem, czyszczeniem sadzy i wszechobecną szarością. XDD
  • Odpowiedz
  • 8
@chlodna_kalkulacja no ja tam odsniezac nigdy nie musiałem, wysokich rachunków też nie było a z zimnem wystarczy się ubrać odpowiednio, worków z węglem też nie targałem ani nie czyścilem sadzy a szarość to ja widzę bez względu na porę roku.
  • Odpowiedz
@chlodna_kalkulacja: Pada deszcz? xD i wsiadasz na rower, bo to ciepły deszcz latem! Nie sprawdzasz za bardzo pogody, tylko ubierasz dzień w dzień krótkie spodenki i koszulkę z krótkim rękawem.

Tak bardzo uwielbiam okres gdy jest 23 stopnie i więcej, że ja p------e. Mimo to, że pocę się jak głupi, to i tak wolę ciepło niż pizgawice.
  • Odpowiedz
@chlodna_kalkulacja: i bronienie wykopków ze zima zajebista tylko nikt nie pamięta ze 3/4 tego k------a w p0lsce to ciemnica/ szarówa, mało śniegu, j----a chlapa jak na jesieni, 6 rano ciemno- konczysz prace ciemno. A idz pan w p---u z ta zimą.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@chlodna_kalkulacja: Walić zimę :P
Naubieram się w kupę ciuchów a i tak mi zimno, ręce mi odpadają mimo rękawiczek.
No chyba że jestem na nartach/desce/kuligu tonzima spoko.
Ale marznąć kilka miesięcy by tydzień urlopu w górach spędzić xDxDxdxdxdxd ? Bez sensu
J---ć zimę maczetami. Tylko wiosna i lato
  • Odpowiedz