Aktywne Wpisy
mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Szarmancki-Los +964
Przypomniało mi się jak jakieś dwa lata temu jechałem rowerem przez okoliczne wsie i na uboczu znalazłem telefon. Miał kod blokady ekranu, jednak udało mi się znaleźć kontakt ice, ale nie udało mi się z nim połączyć.
Zacząłem więc stalking na fb wpisując imię i nazwisko pani która była podana jako ice. Nie udało mi się znaleźć jej profilu, ale znalazłem kogoś kto prawdopodobnie był jej mężem. Zadzwoniłem więc na messengerze i
Zacząłem więc stalking na fb wpisując imię i nazwisko pani która była podana jako ice. Nie udało mi się znaleźć jej profilu, ale znalazłem kogoś kto prawdopodobnie był jej mężem. Zadzwoniłem więc na messengerze i
#e36 #bmw #elektronika #arduino #esp32 #tuning #programowanie
@dktr: to już praktycznie jest ;) Dane są na karcie SD a 8gb wystarczy na sporo sporo, potem sobie można przyjść i zgrać przez neta. Work in progress ;)
Co do koloru
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ogólnie na moje to espressif zrobił rewolucję w elektronice.
Co do synchro automatycznego - oczywiście jest to w planach, muszę ogarnąć API jakiegoś clouda albo swojego stworzyć. Swoją drogą @DOgi miał mi coś robić ale nie wiem jak mu idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Testy testy testy :D
@dktr: napiszesz coś więcej? Nie podważam, nie siedzę w tym, z ciekawości pytam, co takiego fajnego wymyślili :)