Aktywne Wpisy
FuckYouTony +167
Czy ktoś umie wytłumaczyć dlaczego #onet wysrywa codziennie po 2-3 artykuły w tym stylu na swoją główną stronę?
dddobranoc +55
Ktoś zbadał co za mafia stoi za tymi zbiórkami? Nie można wyjść ze sklepu nie będąc zaczepionym, ostatnio nawet pod castoramą stoją a szok przeżyłem, jak dziecko zbierające pieniądze wyciągnęlo TERMINAL bo ktoś nie miał gotówki.
Krakowski rynek zalany tym żebractwem - szczerze już wolałem te zaproszenia do burdeli - przynajmniej nie byli tak nachalni.
#polska #pieniadze #zrzutka #krakow #ukraina #afera
Krakowski rynek zalany tym żebractwem - szczerze już wolałem te zaproszenia do burdeli - przynajmniej nie byli tak nachalni.
#polska #pieniadze #zrzutka #krakow #ukraina #afera
Tylko dobrze sprawdź, cobyś nie trafił na pierdziela z nabitą bańką skręconego na 150k km( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mialem go czipowac na 190, ale mialem jaks przedluzona gwarancje czy cos - w sumie nie wiem czy nadal jest, ale sie poprostu przyzwyczailem.
Fenomenalny samochod. Absolutnie bezawaryjny, wygodny, tani w utrzymaniu, malo pali.
Nie wiesz,ze masz auto
Moj w styczniu bedzie na sprzedaz prawdopodobnie chociaz wciaz sie zastanwiam, bo mam mozliwosc zmienienia na 5 serii G i tak naprawde jak nia ostatnio jezdzilem to
Olej co 20 tysiecy jak karze komputer. tarcze z tylu to chyba orginal sa jeszcze
Najbardziej bezproblemowy samochod osobowy jaki mialem.
Duzo nie jest. Ale sie przyzwyczailem juz. Zwykle jako drugie auto mam cos co ma te 300-400 kucy, wiec roznica jest wielka, ale da sie tym spokojnie dynamicznie jezdzic. Przy ~160 ma jakos 2.2k obrotow wiec w trasy spokojnie.
Mam aktualnie tez pastucha z 2018
#!$%@? mnie detale. Nie moge na przyklad zamknac chodzacego auta z zewnatrz kluczkiem. Jak koncze jazde i wychodze z wozu otwierajac od razu drzwi to gasnie radio od razu - w BMW gra sobie spojnie przez kilka minut albo do zamkniecia wozu kluczkie. Oczywiscie gniazdo ladowania tez od