Aktywne Wpisy
Borealny +37
Jezu, jak mnie niemiłosiernie #!$%@? revanced ostatnio. Raz ten youtube działa, a raz nie. Już myślałem że obejdzie się bez instalacji bo wieczorem zaczęło działać, ale znowu będę musiał fikoły #!$%@?ć i instalować masę apek, srapek i emulatorów bo jakiś żyd korbą kręci w ameryce i mi youtuba nie da normalnie obejrzeć bez reklam.
#revanced #youtube ##!$%@?
#revanced #youtube ##!$%@?
LuckyStrike +5
Tyle zainstaluje się publicznych ładowarek do samochodów w Chinach vs reszta świata xD
#motoryzacja #chiny #tosachiny
#motoryzacja #chiny #tosachiny
Brawo @Rafatus69. Nawet po wpisach widac, kiedy jestes pod wplywem czegos, a kiedy placzesz w poduszke, bo zycie cie skrzywdzilo. Ty juz nawet nie odnosisz sie do konkretnych argumentow, tylko bredzisz cos o kilku (jak sam napisales) anonimowych osobach. Jak nerwy slabe, to wlacza sie wrozenie z fusow. Argument 45-ciu kilo mocny jak na 59-cio kilowy wieszak.
Ta wypowiedz, ze jestes lepszy od kogos... Patrzysz czasem w lustro? Pamietasz co robiles, co robisz i widzisz swoj opuchniety od alkoholu ryj?
Natomiast argument, ze jestes lepszy, bo jestes anonimowy. Hmm, dzieki tej "lepszosci" musiales opuscic kraj, bo nawet na uberze nie chcieli kogos takiego jak ty. Mysle, ze jak za daleko zabrniesz w swoich slowach, to ktos sie w koncu #!$%@? i w Niemczech tez sobie nie pobrykasz. A skoro jestes oficjalny, to dawaj adres, nr telefonu i pesel tez mozesz dorzucic.
Jako alkoholik w ciagu, nie masz prawa glosu. Tacy sa najwiekszymi lgarzami, do tego stopnia, ze oszukuja samych siebie. Ty to robisz.
Gdybys strzelil tu komentarz albo nagral film, ze przegrales potyczke z alkoholem ale wojna wciaz trwa i idziesz na odwyk, to pozamykalbys wielu osobom japy ale ty wolisz chlac i #!$%@?, ze jestes alkohlikiem z klasa czy o tym, ze jestes lepszy od kogos. Jestes ksiazkowym przykladem "pijaka". Wszystkiemu zaprzecza, przede wszystkim temu, ze ma problem z alkoholem. To bylo do przewidzenia, gdy zaczynales popijac bezalkoholowe piwka. Teraz najprawdopodobniej doprowadzisz do tego, ze siegniesz dna i albo szybko zareagujesz i pojdziesz na odwyk albo #!$%@? wszystko, lacznie z praca i wrocisz do okresu "swietnosci". W sumie...#!$%@? mnie to obchodzi ale za daleko brniesz chlopczyku. Gardze klamcami, a ty nim jestes. Dorzucilbym mnostwo innych rzeczy ale nizej kilka osob po krotce wyjasnilo.
A wiesz co jest jeszcze ciekawe w tej niby dumie z tego kim jestes? Jak sie odpalisz, to cwaniakujesz. Nie wiem czy ostatnio rozmawiales z "wladkiem" ale w #!$%@? ciezko szlo ci to jedzenie, a #!$%@? bardziej niz zwykle. No i piszesz co jakis czas takie brednie, a potem alko, deprecha i wchodzisz tu tylko po to aby #!$%@? sie do jakiegos wpisu i zglosic. Ty, ktory jest lepszy, nie wytrzymuje psychicznie tego, ze ktos czasem dobitniej napisze co o Tobie mysli, prawde? Jakies niewygodne zdjecie? Zglaszanko.
Widzisz? To jak to z toba jest?
Jestes dumnym z siebie Polakiem, ktory ogarnia zycie czy zachlanym emigrantem, ktory jest znany z #!$%@? dziewczyny i wypinania pupy?
To oczywiscie pytanie retoryczne. Nie sil sie.
#rafatus #patostreamy
podajac analnego jako adresata swych wypowiedzi pisze tak na serio do ludzi ktorzy czytaja i rozumieja moje posty tak samo jak to robilem w czasach gdy
podziwiam, że chce wam się poświęcać swój czas na rozkminy o raflakusie
jakżeż o tym nie mówić, gdyby
@JicchakPerec: Czy ja wiem? Przypadków takich patologii jest naprawdę bardzo wiele. Wystarczy wyjść z domu. Nie każdy po prostu transmituje to przez neta.