Aktywne Wpisy
Grooveer +5
Putin zrobił pobudkę Ukraińcom w środku nocy rakietami. Im szybciej Ukraińcy rozpoczną negocjacje z Rosją tym lepiej dla nich. Ukraińska ofensywa, która jest planowana na wiosnę obstawiam, że skończy się porażką UA. Ukraińscy żołnierze wpadną na rosyjskie miny, albo zaleją ich pociski artyleryjskie.
#wojna #ukraina
#wojna #ukraina
Smiecior +67
Oficjalnie w piątek wyjeżdżam do niemiec, samemu. Czeka mnie 14h jazdy busem, straszliwie się stresuję. Ale nic mi innego nie pozostaję, będzie tragedia albo nie będzie, tak czy siak to jest ten czas gdzie muszę zacisnąć jajca i jakoś to będzie.
#przegryw
#przegryw
#bekazprawakow #bekazpisu #neuropa
"Obiektywnego porządku?"
Co to za orwellowska nowomowa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym kobiety częściej chodzą do kościoła. Częściej nie doprowadzają sie do stanu upojenia, rzadziej opuszczają swoje dzieci. No ale wiadomo wina kobiet xD No w końcu to wina kobiety, że ją mąż bije, zawsze może od niego odejść przecież, ale wtedy będzie egoistką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SirSherwood: "Religijnego porządku katolickiego", ale wstydzi się o tym mowic tak zupełnie wprost, ale spokojnie, do tego też dojdą - w koncu takie #!$%@? jeszcze sześć lat temu spotkaloby sie z zupelnym ostracyzmem w przestrzeni publicznej.
I ja mam niby mieć dziecko w tym kraju xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Przykre, ale prawdziwe, dlatego popieram populiste Hołownie. Musimy jakoś żyć z patologią, dla której
Komentarz usunięty przez autora