Aktywne Wpisy

bibi__ +314
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
źródło: image_picker_244775A4-3602-4287-AF82-FE42790BC9AA-51464-0000188A9CBB5B2F
Pobierz
Megasuper +719
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#p0lka #bekazrozowychpaskow #przegryw #heheszki #bekazlewactwa
źródło: comment_1626114729AfSN1D7awBNU6kNuZkKM7h.jpg
PobierzBo jeśli tak to sami na wykopie w dziale z linkami do swoich świętych blackpillowych badań macie link do pracy w stylu "atrakcyjność partnera innej rasy" czy coś takiego. I jest tam jak byk napisane, że czarnoskórzy są dla białych kobiet najmniej atrakcyjnymi mężczyznami. Chyba, że te badania są ważne tylko jeśli wyniki są zgodne z poglądami, ale w takim razie po co je linkujecie?
W polsce ciapaki owszem ruchają ale właśnie tak dobrze wyglądający jak ten ze zdjęcia. Poznań jest pełen ciapaków przegrywów, którzy wyglądają 6/10 i non stop ich widzę samych.
Wiec jesli myslisz, ze ciemniejsza skóra z automatu otwiera nogi fajnych lasek to jesteś w błędzie.
A jak ruchają takie raszple jak z fotki to mam w to serio w------e bo to nawet kobieta nie jest xD
@Pierorzek: Ok, odpisałem zanim to
źródło: comment_1626132404jIyiyd1oamTajC2u8HHJi7.jpg
PobierzTak naprawdę nie widzę nic hańbiącego w byciu z kimś innej rasy, rasizm jest znacznie większym powodem do wstydu. Wielu wybitnych lekarzy zwlaszcza w GB to hindusi. Ludzi się powinno oceniac za to kim są a nie jak wyglądają. Czemu bycie z czarnoskórym koszykarzem to większy obciach niż z bialym polskim husarzem budowlancem alkusem 2,5k/miesiąc?
@amantadeusz:
- Rajeesh, zawieziesz mnie do koleżanki?
- nie, ty musieć płacić
- zwariowałeś?
- nie, ty musieć płacić
@Pierorzek: No spoko, tylko ten wpis tego nie dotyczy. Zresztą 'rasizm' o którym piszesz to tak naprawdę zupełnie naturalna reakcja. W żadnym kraju obcy faceci przyjeżdżający tam tylko na ruchanie łatwych kobiet nie byliby dobrze postrzegani. Tak jak i takie kobiety, które szukałyby każdego, byle tylko byłby obcokrajowcem. Jak dotąd największy problem z przyznaniem tego faktu mają Polacy. Chociaż
@amantadeusz: rozwala mnie to co piszesz, każda rasa mężczyzn myśli że 'ich' kobiety są ich własnością jednocześnie oglądając się się za 'lepszymi' zagranicznymi
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakaś średnia laska robi sobie zdjęcia z jakimiś pastuchem z Gównistanu, wielkie mi rzeczy.