Aktywne Wpisy

Quardoz +401

orlen_lite +7
Stworzyliśmy silny koncern, by stabilizować sytuację #gospodarka w kraju. I mamy tego wymierne efekty - od dziś obniżamy ceny #gaz dla Klientów biznesowych aż o 55% względem ceny z początku 2023 roku.
#orlen #polska #energia
#orlen #polska #energia

Przypomniało mi się ostatnio jak na studiach koleżanka nie chciała przyjść na laboratorium z bo było jakiś zaliczenie czy coś w tym stylu. Laborki na polibudzie były ostro rozliczane z nieobecności - można było nie przyjść 2 razy na semestr a resztę trzeba było usprawiedliwić zwolnieniem od lekarza itp bo inaczej wypad z zajęć i za rok powtórka.
No to moja koleżanka z grupy stwierdziła, że przechytrzy system, pójdzie do lekarza i powie, że dzień wcześniej poraził ja prąd na laboratorium z fizyki i teraz się źle czuje. Lekarz jak to usłyszał długo się nie zastanawiał i wezwał pogotowie XD Laska oczywiście w szoku, że ona nie chce, że tylko się źle czuje ale lekarz był nieugięty. Koleś jeszcze był zdziwiony, że prowadzący zajęcia nie wezwał pogotowia i że trzeba to koniecznie zgłosić bo to poważna sprawa XD
Trafiła gdzieś tam, badali ją pół dnia i została na obserwacji do następnego dnia :D Mogę sobie tylko wyobrazić jaka miała minę kiedy docierało do niej co #!$%@?ła i że nie ma już odwrotu, dzień zmarnowany a jeszcze może z tego prawna inba wyniknąć XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora