Wpis z mikrobloga

@kicioch: Tak właśnie myślałem, że skończy się na osobistej wycieczce i chłopskim rozumie, a nie na jakiejś poważnej odpowiedzi.

W ogóle suka nie powinna rodzić w takich warunkach, ale to już inny temat.

Czy żubry, które cielą się w środku puszczy, czasami podczas wichury, deszczu i w błocie mają według Ciebie odpowiednie i komfortowe warunki? Naprawdę wydaje Ci się, że ta suka ma aż tak źle, bo nie ma akurat w
Czy żubry, które cielą się w środku puszczy, czasami podczas wichury, deszczu i w błocie mają według Ciebie odpowiednie i komfortowe warunki?

@rolnik_wykopowy: Porównanie żubra do jakiegoś małego kundelka, trzymajcie mnie xDDD
Jeśli żubr jest dla Ciebie zwierzęciem udomowionym to chyba nie mamy już o czym gadać. Eot

@kicioch: Co ma udomowienie zwierzęcia do warunków porodu? xD Żubr jest zwierzęciem i pies jest zwierzęciem. Ale jeśli nie pasuje Ci porównanie do żubra, to niech będzie lis. Też psowaty i podobnej wielkości do psa ze zdjęcia. Lisica może rodzić w norach gdzieś w lasach, lub na polach narażona np. na podtopienia od deszczu i
@rolnik_wykopowy: ty się do niczego nie odnosisz tylko wysrywasz kolejne komentarze wnoszące całe nic XD
Jak udomowienie i przystosowanie do życia w dziczy nie ma żadnego znaczenia to ja nie mam pytań XDD
Ile osób ma ci jeszcze napisać, że jesteś durnym wsiokiem i masz spakować dupsko na traktor i wjechać w stodołę jak pewien bohater z chłopskim ryjem z kapitana bomby, żebyś ogarnął, że masz zamknąć japę? XD

Ze mną
Jak udomowienie i przystosowanie do życia w dziczy nie ma żadnego znaczenia to ja nie mam pytań XDD

@Rozpierpapierduchacz: Czy ty rozumiesz cymbale, że suka ze zdjęcia ma warunki do porodu takie, jak żadne inne zwierze, a jednak dla ciebie i karyny @kicioch która na twój wysryw potrafiła odpowiedzieć, a na moje pytanie nie, to są warunki wręcz barbarzyńskie xD jesteś głupsi niż ustawa przewiduje xD