Wpis z mikrobloga

@m__b: Ja osobiście nie dostrzegam jakiś marginalnych sytuacji na wykopie. Użytkownicy pilnują się nawzajem, dowcipy o murzynach, cyganach i żydach to nie jest akurat wyjątkowa specjalność wykopu.

Chyba, że zielony chce nam zasugerować coś innego o czym się przekonamy wkrótce. Czekam na rozwój wydarzeń, choć akurat to jest zapewne troll z którym już mieliśmy do czynienia :P
  • Odpowiedz
Czuje się pominięty. Wielokrotnie wypowiadałem się w sposób nieodpowiedni, szczególnie na teamat muslimów, cyganów, socjalistów i innych tego typu przykrych rzeczy.
  • Odpowiedz
@m__b: Widzę że i administracja tego portalu popiera chamskie trollowanie, konfidenctwo i donosicielstwo. Dlaczego troll od domniemanej walki z rasizmem nie dostał jeszcze bana za spamowanie ludziom opcji powiadomień, gdzie co troche usuwa i z powrotem dodaje uzytkowników do obserwowanych? Gdzie tu wolność słowa? Najśmieszniejsze jest to że właśnie poparłeś człowieka który publicznie ogłasza ze chce zamknąć ten portal, toż to podchodzi pod aberracje umysłową z waszej strony, niezłe jaja.
  • Odpowiedz
@Sagittarius: Całkowicie się z Tobą zgadzam! Każdego fiutka, który dybie na wolność słowa na tym portalu oraz na sam portal jako "źródło wszelkiego zua" trzeba stąd wyeksmitować!

Co to za porządki m_b, że sobie gadasz jak z przyjacielem z kretynem, który chce zamknąć Twój portal? Masz jakieś problemy psychiczne, czy co?
  • Odpowiedz
@Sagittarius: ,,konfidenctwo i donosicielstwo." Tak, bo jakby Ci matkę zgwalcili to nie ,,donióslbyś" na policję... Prawo jest po to by je przestrzegać i jeżęli zgadzasz się z jakimś prawem to nie ma w tym nic dziwnego, że dbasz o przestrzeganie go. Kiedy wy zrozumiecie, że wojna i PRL już dawno się skończyly i zglaszanie lamania prawa na policję nie ma nic wspólnego z donoszeniem do organów represji na opozycjonistów, czy
  • Odpowiedz
@Ryu: Ty nie widzisz róznicy miedzy konfidenctwem a zgłaszaniem poważnych przestępstw? Jak siedzisz z piwem w ręku na ławce w parku i ktoś dzwoni na policję to wg ciebie zasługuje na odznaczenie? bo nawet sami policjanci często brzydzą sie takimi osobnikami którzy strzelają z ucha z byle powodu. Nie wiem czy ten koleś jest trollem czy rzeczywiście urwał sie z Nigdy Więcej ale to co planuje zrobić jest zwykłym konfidenctwem,
  • Odpowiedz