Aktywne Wpisy
synadama +104
źródło: temp_file6896019088095370268
Pobierz
dosefurious +78
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

Aż się chyba trochę niekomfortowo poczuł Simon a on go potem dalej ciśnie i wyjaśnia.
2:40
Sikorski klasa sama w sobie, ehhh, gdyby PO go wystawiło zamiast Trzaska do wyborów prezydenckich to jestem przekonany, że byśmy mieli innego prezydenta
#po #neuropa #4konserwy #niemcy
To jest wygodna wymówka, której używa opozycja, żeby nie musieć krytycznie się przyglądać swoim działaniom i dalej twierdzić, że to wszystko ta zła konfederacja.
Dlaczego tak uważam:
Karty jeżeli chodzi o konfederację były już dawno rozdane, Bosak nie przekazywał swojego poparcia nikomu bo dobrze wiedział, że wyborcy konfederacji są rozproszeni i już dawno wiedzieli na kogo głosują, jeżeli przekazałby komuś poparcie to on sam
Czy ktoś na poważnie uważa, że te głosy narodowców czy prolife z Konfy były do wygrania przez Trzaskowskiego?
@andrzejedude: w sensie Hołownia by wszedł do 2 tury?
@andrzejedude: Tylko pytanie, czy ten nowy progresywny i taki otwarty image nie był motywujący dla niektórych wyborców - szczególnie, że w przypadku Trzaskowskiego wydawał się on bardzo autentyczny w odróżnieniu od reszty PO. Tak jak Andrzej Duda w swoich pierwszych wyborach