Wpis z mikrobloga

@Yakuzak2115: jak masz problem z wydmuchaniem nosa bo jest mocno niedrożny, to protip: wstrzymaj oddech aż tak serio mocno będzie Ci się chciało oddychać. Poziom tlenu nie spada, za to rośnie co2 we krwi które obkurcza naczynka min. w nosie i da się wysmarkać co często przynosi ulgę.
  • Odpowiedz
@Yakuzak2115: Masz katar czy jakieś g---o z przegrodami krzywymi?
Jak katar to spróbuj Xylogel. Ten j------c towarzyszy mi już z 15 lat. Jak nie mogę oddychać, szczególnie przed uśnięciem, to wystarczy psiknąć, poczekać 2 minuty i czujesz jakbyś nigdy nie miał kataru.
Rewelacja.
  • Odpowiedz
@Magik88: jak od lat używasz xylo to idź do lekarza po preparat na receptę. Nasz z-----y rząd dał xylo na wolny rynek, a rzeczy co działają podobnie ale nie mają skutków ubocznych na receptę xD
  • Odpowiedz
@Magik88: jak od lat używasz xylo to idź do lekarza po preparat na receptę. Nasz z-----y rząd dał xylo na wolny rynek, a rzeczy co działają podobnie ale nie mają skutków ubocznych na receptę xD

@Norwag93: To raczej nie wina PiSu. Używałem Xylogelu od tak dawna, że wtedy jeszcze byli AWSem chyba :)

Wiem, że on uzależnia "rozleniwiając" moje naturalne układy usuwania gili, ale cena jest tak niska,
  • Odpowiedz