Aktywne Wpisy
jakuba94 +24
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
#raportzpanstwasrodka #azjalife Maniek porównał jednego wpłacającego jakaś "gg" co wpłaciła mu pewnie z 200-300zł, do drugiego jakiegoś "ww", który wpłacił mu już około 16 tysięcy. W tym haczyk, że 3 tysiące miało być na dokarmianie jakichś lokalnych zwierzątek i przy okazji filmy pod kontent. Reszta dla niego i się nie wywiązał, bo był zajęty robieniem livów..
Wygadał się po raz kolejny ze swojej filozofii na życie tutaj. Kasa
Wygadał się po raz kolejny ze swojej filozofii na życie tutaj. Kasa
Wydaje mi się, że osiągnąłem pewnego rodzaju sukces w swoim życiu. Od razu po liceum wylądowałem w #uk. Bez zawodu, bez niczego. 10 lat później mogę stwierdzić, że zdobyłem zawód w sektorze IT, znalazłem zespół z którym przebyłem pół Europy, mam auto i w końcu mieszkanie dla siebie. Ale wiecie czego mi tutaj brakuje? Znajomych, rodziny, przyjaciół. Od czasów pierwszego lockdown, zauważyłem jak bardzo mi brakuje takich podstawowych rzeczy jak rozmowa, wyjście z kimś na spacer itp.
Wiecie czego nienawidzę u anglików? Tej chorej nieszczerości. Zwłaszcza wśród kobiet. Włączasz Tinder/Facebook Dating i albo masz samotne laski, które zostały matkami już w wieku 16-17 lat i szukają jelenia, który je będzie utrzymywał albo totalne 2/10, które mają takie wymagania, że polskie influencerki mogą się schować ( ͡° ͜ʖ ͡°) Prawda jest taka, że nawet jak jesteś człowiekiem kultury, to jednak narodowość dla angielek to problem nie do przeskoczenia. Ksenofobia wobec ludzi z Europy Wschodniej nie istnieje, więc...( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z jednej strony żałuję, że wciąż tutaj jestem, ale z drugiej, zastanawiam się jakby moje życie wyglądało w Polsce w 2021? Wielka Brytania pomogła mi w wielu rzeczach - nauczyłem się być miły dla klientów, a także być pewniejszy siebie w życiu. Wjechała siłownia. Zacząłem się kształcić.
Pozdrowienia dla nie-sebixów, którzy wciąż się trzymają w covidowych czasach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60e5f310ae4a3c000a40519a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Troche sie nieznam na portalach randkowych, ale nie mozesz sobie ustawic filtr na dziewczyny w polsce?
@mielonkazdzika: czy ja wiem czy baby. Mieszkam na małym osiedlu, gdzie jest cały przekrój Europy Wschodniej, ledwo co mówią po angielsku, wszyscy pracują na magazynach. Czego mi brakuje,
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Edit:
Tak naprawde tylko jednego ¯\_(ツ)_/¯
Jest cała masa kobiet z Hiszpanii, Portugalii, Włoch, USA, które są bardzo pozytywnie nastawione do Polaków.
Przy okazji wiążać się z nimi będziesz siłą rzeczy ciągnięty na południe odwiedzić jej rodziców np,
A z angielka gdzie cię będzie ciągnąć? Do zagrzybialej w pod Manchesterem wsi.?
Do tego spójrz jak wygląda ich skóra, zniszczona od papierosów, solarium, alkoholu i tapety od wczesnych lat. Jest
pierwsze trzy kraje to dotykaja ramienia, stoja blizej mnie itp. ale to nie dlatego ze cos odemnie chca, ale po prostu bo tak sie tam robi, albo gadaj wiecej bo chca sie nauczyc jezyka. Potem mozna sprawdzic media spolecznosciowe i sa zamezne, albo maja partnera. Natomiast wszystkie 4 kraje beda bardziej rozmowne, niezaleznie od plci, bo sa tu obce i chca poznac znajomych, ale jak juz poznaja znajomych to jest po zawodach, szczegolnie te z USA
@Medametcha: > middle class narodowosc az tak angielek nie obchodzi
obchodzi, ale sa tak wychowane aby tego nie pokazac. Taka zenska wersja
lol, musialy by aktywnie odpedzac od Brytyjczykow aby tak bylo. Zreszta my widzimy ze takich zwiazkow po prostu nie ma, no chyba ze w twojej (@adamsowaanon:) glowie One tu przyjezdzaja w wieku reprodukcyjnym, na gotowe, albo aby dolaczyc do swojego chlopaka z tego samego kraju, a czym bogaszy kraj z ktorego sa, tym wieksze szanse ze maja w glowie namieszane i maja fiola na punkcie kultury brytyjskiej i wierza w mity o tej kulturze, wiec oczywiscie ze beda chcialy brytyjczyka. Jako Polak ustatkowany po 10 latach, z obywatelstwem, to bedziesz okay dla tylko "fresh off the boat" z poludniowych Wloch, Rumunii, Moldawii, Ukrainy, Ameryki Poludniowej i nielegalnych z Azji, ale nawet one bez problemu beda spamowane na portalach randkowych. Masa "portugalczykow" i "hiszpanow", w UK, sa z Brazyli albo krajow hiszpansko jezycznych z ameryki, a paszport zdobyli po korzeniach.
Nawet zwiazkow Brytyjka - Indian, czy czarny nie ma, mimo ze oni sie tutaj urodzili. A we vlogach mowia ze jak bialy sie zwiaze z czarna to sie na nich krzywo patrza na ulicach a rodzina jest przeciwko i ostrzega ze to zwiazek tylko dla kasy.