Aktywne Wpisy
Jankowalski715 +47
Zbliżają się wybory samorządowe i europejskie. Od dzisiaj pod każdym filmem na oficjalnym kanale Tuska na YT wrzucam krytyczny komentarz o kredycie 0%. Jeżeli też uważasz, że kredyt 0% spowoduje dalszy wzrost cen mieszkań zaplusuj ten wpis i obserwuj tag #tuskwywalkredytzeroprocent
Będę Cię wołał do krytyki tego pomysłu w wystąpieniach Tuska na YT. Zakładam, że jego sztab czyta komentarze, więc może informacja o negatywnym sentymencie wyborców/elektoratu dojdzie do niego tym kanałem. Tusk
Będę Cię wołał do krytyki tego pomysłu w wystąpieniach Tuska na YT. Zakładam, że jego sztab czyta komentarze, więc może informacja o negatywnym sentymencie wyborców/elektoratu dojdzie do niego tym kanałem. Tusk
Eppis 0
Skąd jesteście?
#polityka #lgbt #wegry #bekazpisu
@Vosemite: oby.
Oni kasę z UE wykorzystują na budowę swojej oligarchii i utrzymanie się przy korycie
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Można być w Schengen nie będąc w UE.
2. Dzięki covidianinom będziesz miał ch*j a nie otwarte granice. Patrz na obecne zamknięcie granic ze Słowacją.
3. Zgodnie z planami przekroczenie granicy ma być niebawem trudniejsze niż było jeszcze w Polsce w latach '90. Oprócz dokumentów potwierdzających tożsamość (odpowiednik paszportu) będziesz musiał mieć "paszport covidowy".
@Jegwan: Brytyjczycy też myśleli że będą mieli ciastko i je zjedzą.
Jeśli jesteś jednym z tych dzbanów którzy myślą że Polska wychodząc z ue zostawi to co się jej podoba z pozbędzie reszty to lepiej się nie kompromituj potwierdzając to.
Wiesz co mnie najbardziej bawi w takich jak ty? Że oskarżanie ue o bycie totalitarną strukturą niemalże drugim ZSRR idzie wam bardzo gładko przy jednoczesnym popieraniu ludzi jak Bosak którym marzy się zrobienie z Polski jakiejś katolickiej wersji PRL xD
No to ze jesteś śmieszny w tym momencie.
Bo piszesz dzbanie bzdury o tej strasznej totalitarnej ue popierając jednocześnie kogoś kto chce się w Polsce bawić w Mutawe.