Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: przed chodzeniem w lateksie nalezy zrobic sobie zdjec w 3 pozycjach jak na zdjeciu powyzej i wyslac mi w wiadomosci prywatnej. Wtedy tez komisja ds noszenia lateksu podejmie werfyikacje, czy dana kandydatka moze nosic czy nie. Bez uzyskania zgody prawo polskie przewiduje kare 1 roku pozbawienia konta na wykopie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: ja #!$%@?ę typie, wg jednego wypada, wg innego nie. Moim zdaniem żadnej nie wypada bo lateks jest #!$%@? i obie wyglądają równie żenujaco. Każda inna tak samo.
A jednocześnie każdej wolno, bo zakazu nie ma i #!$%@? laski powinno obchodzić moje, twoje i kogokolwiek innego zdanie, niech chodzą jak chcą.
  • Odpowiedz
  • 0
dlaczego obie jak jedna wygląda gorzej?

Używając takiego sposobu rozumowania można wywnioskować, że tej z gorszą figurą nic nie wypada nosić bo będzie we wszystkim najpewniej gorzej wyglądać.

Ale bez ubrania też pewnie będzie gorzej wyglądać więc w sumie nie wypada jej chyba wcale istnieć...

widzisz
  • Odpowiedz
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: ale wtedy pewnie będą gorzej wygląać od faceta w tym samym stroju, więc też nie wypada (,)

-
w sumie ta pierwsza w stroju faceta i tak bedzie bardziej zachęcająco wyglądać najpewniej. więc w sumie nadal nie wypada od innej strony (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: męski strój to coś w stylu spodnie + luźna koszula? to przez sam fakt spodni będzie kobieta z płaskim tyłkiem gorzej wyglądać, bo nawet w nieobcisłych spodniach jest to wyraźnie widoczne.

aby figury nie było widać to pewnie potrzeba sukienki w stylu 'wór na ziemniaki', ale to już nie jest męski strój więc odpada jako argument teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

z resztą taką sukienkę
  • Odpowiedz