Aktywne Wpisy
Cosipi +732
szymski1 +51
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Ćwierćfinał mistrzostw arabów za nami, frekwencja się zwiększa, co cieszy. Dziś średnio na parę oddano nieco ponad 100 głosów.
Głosowanie w półfinale trwa do jutra do godziny 20:00 pod tym linkiem!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Tymczasem w ćwierćfinałach:
- byliśmy świadkiem ultrarzadkiego remisu między dwoma Amłażami: Jubilation XXV 44 do 44 zremisował z Epic Man i skorzystał ze szczęścia w wirtualnym rzucie monetą, awansując do półfinału. Wielki pech Epica, ale co zrobić, zasady są brutalne.
- Rasasi La Yuqawam idzie jak burza, dziś wygrało z Armafem CDNIM w wersji EDP, 57:46
- Amouage Sunshine pokonał 54:40 Armafa CDNIM w wersji EDT, co oznacza, że w półfinale nie znajdziemy już żadnego reprezentanta tej baaardzo popularnej na wypoku marki
- w ostatnim ćwierćfinale Amouage Beach Hut bez zaskoczenia rozprawia się z Al Haramain Amber Oud Tobacco Edition wygrywając 53:44
W półfinale zmierzą się zatem Beach Hut z Sunshine oraz Jubilation XXV z La Yuqawam. Losy głosowania powierzam w Wasze ręce!
#perfumowemistrzostwa - oficjalny tag zabawy, obserwuj! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy