Aktywne Wpisy
frow +343
Podziwiam ludzi, którzy wyprowadzają swoje czworonożne fafiki na spacer mimo złej pogody. Jak z rana idę do pracy z ledwie otwartymi oczami, mijam sąsiada wracającego już ze spaceru z pieskiem. Wtedy myślę sobie, że nawet w razie gorączki, złego samopoczucia, kataru, bólu głowy, piesio musi wyjść za potrzebą. Jest to poświęcenie warte uznania.
#koty #psy
#koty #psy
Mega_Smieszek +174
Polewalem wodą drzwi ale nic nie przenikało skąd to się może tam zbierać
Auto - bieda renault Thalia
#samochody
Komentarz usunięty przez autora
Najczęściej winne zatkane są otwory odpływowe w drzwiach - woda nie może odpłynąć dołem, na zewnątrz i w końcu zbiera się jej tyle, że wylewa się do środka.
Bo rozumiem, że szyberdachu brak?
chyba racja że za mało wody, przejadę się na myjnie i dam mocnym strumieniem zobaczym.
@vlodek2532:
Może nieprecyzyjne powiedziałem - zbiera się tam gdzie tylni prawy pasażer powinien trzymać nogi xD mam nadzieję na słońce w tym tygodniu to wszystko ładnie wyschnie
Nie no #!$%@? nie pojmuje wyszedłem zobaczyć przed chwilą którędy przecieka bo nie miałem jak sprawdzić w tygodniu, siedziałem w tym samochodzie jak debil i nic ani kropelka się nie dostała do środka a ostatnio był basen.
Nie wiem no szybę ostatnio do oporu pocisnęłem w górę to może to naprawiło problem ale ona i tak wydawała się być szczelnie zamknięta.
Jak