Wpis z mikrobloga

@xdTM: Może za mało lałeś - może przy dłuższych ulewach dopiero gdzieś się woda dostaje.

Najczęściej winne zatkane są otwory odpływowe w drzwiach - woda nie może odpłynąć dołem, na zewnątrz i w końcu zbiera się jej tyle, że wylewa się do środka.

Bo rozumiem, że szyberdachu brak?
@xdTM pod siedzeniem masz 2 plastikowe korki i to one puszczają wodę. Nie pamiętam od czego są. Ogółem to musisz wyjąć siedzenia do suszenia bo grzyb się będzie robił teraz w siedzeniu.
@aksal89: @prze_galant: szyberdachu nie ma,
chyba racja że za mało wody, przejadę się na myjnie i dam mocnym strumieniem zobaczym.
@vlodek2532:
Może nieprecyzyjne powiedziałem - zbiera się tam gdzie tylni prawy pasażer powinien trzymać nogi xD mam nadzieję na słońce w tym tygodniu to wszystko ładnie wyschnie
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@xdTM: ja miałem ten problem z peugeocie 206 a kanaliki odprowadzające były czyste.Pomogło rozebranie drzwi i uszczelnienie nową folią żeby deszcz po niej spływał do kanalików
@bercikk31: @eternit_nie_wybacza: @Nobel210: @vlodek2532: @aksal89:
Nie no #!$%@? nie pojmuje wyszedłem zobaczyć przed chwilą którędy przecieka bo nie miałem jak sprawdzić w tygodniu, siedziałem w tym samochodzie jak debil i nic ani kropelka się nie dostała do środka a ostatnio był basen.
Nie wiem no szybę ostatnio do oporu pocisnęłem w górę to może to naprawiło problem ale ona i tak wydawała się być szczelnie zamknięta.
Jak