Dzisiejsza wycieczka ku pomnikowi tupolewa w Kałkowie. Cały proces ustalania trasy w wątku o tutaj.
Pogoda była mocno niepewna. Niestety na Św. Krzyżu nas zmoczyło. Po zjechaniu ze Św. Krzyża, pogoda powoli zaczęła się klarować aż wreszcie przez chmury wyjrzało słońce.
Na trasie był jeden kapeć. @Cymerek musiał dotrzymać obowiązku urwania haka tylnej przerzutki w Ostrowcu Świętokrzyskim - nauczony doświadczeniem miał zapasowy i proces wymiany zajął mu dosłownie chwilkę. On to jednak fachowiec jest ( ͡º͜ʖ͡º)
Dość sporo podjazdów. Dłuższych i krótszych, nie można narzekać na nudę. Trasa bardzo ciekawa i malownicza. Gdy chmury były już wyżej, to zaczęło być widać ładne widoki na Góry Świętokrzyskie oraz na klasztor na Św. Krzyżu.
Ja w Bodzentynie odbiłem i solo już pojechałem na Kielce a reszta kompadre odjechała na rondzie w prawo.
Dzisiejsza wycieczka ku pomnikowi tupolewa w Kałkowie. Cały proces ustalania trasy w wątku o tutaj.
Pogoda była mocno niepewna. Niestety na Św. Krzyżu nas zmoczyło. Po zjechaniu ze Św. Krzyża, pogoda powoli zaczęła się klarować aż wreszcie przez chmury wyjrzało słońce.
Na trasie był jeden kapeć. @Cymerek musiał dotrzymać obowiązku urwania haka tylnej przerzutki w Ostrowcu Świętokrzyskim - nauczony doświadczeniem miał zapasowy i proces wymiany zajął mu dosłownie chwilkę. On to jednak fachowiec jest ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dość sporo podjazdów. Dłuższych i krótszych, nie można narzekać na nudę. Trasa bardzo ciekawa i malownicza. Gdy chmury były już wyżej, to zaczęło być widać ładne widoki na Góry Świętokrzyskie oraz na klasztor na Św. Krzyżu.
Ja w Bodzentynie odbiłem i solo już pojechałem na Kielce a reszta kompadre odjechała na rondzie w prawo.
Super to była jazda! Dzięki chłopaki @Cymerek @Desmosedici @Kamizi7 @MordimerMadderdin @AbaddonLincoln :).
#rowerowyrownik #rower #wykoptribanclub
Skrypt | Statystyki
pochodzę z tego miasta mireczku XD
Ale miałem brain laga jak to zobaczyłem (ʘ‿ʘ)
https://www.decathlon.pl/p/komplet-3-lyzek-do-opon/_/R-p-120?mc=8047839