Aktywne Wpisy
Tacho_ +22
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
atteint +67
Już na starcie twoje założenie jest błędne, bo jak wiadomo najważniejsze jest r0chanie i tylko o to nam chodzi, nawet na starcie nie zagłębiasz się o co nam chodzi, czego nam brakuje. Przecież wiadomo, sex, ruchanie, głośno się sprzedaję, ale ty tylko potrafisz iść na łatwiznę aby osiągnąć twój zamierzony cel, co pokazuje twoja dotychczasowa działalność.
Weź no mi babo wytłumacz kto określił naszego wroga, wy same feministki się nim czujecie. Znowu nie jesteś w stanie nic pojąć, masz klapki na oczach którymi są twoje chore wynaturzenia zasłaniające nasz obraz.
Co??? Przecież cały czas większość przeróżnych akcji tinderowych kręci się wokół tego że właśnie zmiany kulturowe najbardziej doprowadziły do hipergamii xDD, zresztą sama później to potwierdzasz pisząc o rewolucji seksualnej, tylko że znowu ty fakty wybierasz jedynie pod swoją tezę xDDDD. Ile ty masz lat, zero spójności, baba 30 lat na karku a nie wie co piszę., albo właśnie wie co chce napisać, żeby uzyskać zamierzony cel xDDD.
Przecież cały czas wy, wasze gro wszelkich innych paszkwilach ciągle piszecie że mężczyźni nie zasługują na kobiety, że im nie dorastają do pięt. Atakujecie role ojca, a kreujecie ciągle wizje silnej samotnej matki, a przyszłego zapładniacza jako dostarczyciela dóbr materialnych pod postacią alimentów xDDDD.
EEEEE co ty pier trzy po trzy, przecież to już jest udowodnione historycznie, genetycznie, przecież my jesteśmy zwierzętami, tacy się urodziliśmy i tacy zginiemy. Z genetycy nawet wywnioskowali że mamy mniej genów od potomków męskich, a więcej od żeńskich. Jak myślisz skąd się wzięły niegdyś te słynne haremy xDDD.
Ile to znam przypadków że dziewczyna jest tylko z facetem póki on posiada dobra materialne, lepsza gałąź się zawsze znajdzie. To właśnie środowiska feministyczne cały czas krzyczą o związkach i miłości poligamicznej, tylko chłop tam pełni role cuckold. Ale to wiadomo nie problem dla ciebie, bo znowu patrzysz tylko z swojej perspektywy xDDD.
Dlaczego? Jak większość kobiet ma w dzisiejszym świecie adoratorów na wyciągnięcie ręki, wiadomo że mając możliwości nie będą sięgać po towar wybrakowany jakim jesteśmy na rynku matrymonialnym. Tylko jak kto? Przecież to oznacza że ja jestem taka jak inne, czyli z natury zła, to nie możliwe, co nie Pani Patrycjo? Jak byś tak napisała, to dopiero byś wywołała ból dupska na lewicy, ale po co? Zlinczowali by Ciebie, a zresztą ty też taka nie jesteś, to nic że rzucasz oskarżeniami o gwałt xDDDDDDDD.
Cały czas o tych dowodach piszą na tagach aby o nich wspomnieć, spróbować stawić im czoła, tylko Ci znowu nie pasują pod tezę xDDDDDD. Produkt patriarchalnej kultury, bo przecież wiadomo chłopy wszystkiemu winne xDDDD, dziwne że to dopiero odwrócenie ról doprowadza do takiego obrotu spraw, ale wiadomo mądrze o tym nie wspominać. xDDD Tylko że kobiety uprawiają znaczniej więcej stosunków płciowych- ale wiadomo mądrzejsze o tym nie wspominać, bo to potwierdzenie hipergamii że peklują czady xDDDDD.
Właśnie ty cały tekst swój piszesz pod wygodną tobie tezę xDDDD, do tego ty myliś korelacje z przyczynowością. Tylko że jak masz ograniczone horyzonty myślowe swoimi poglądami to do jakich innych byś doszła wniosków xDDDD.
Pracowałem na państwowej posadzie ale się nawaliłem i mi było wstyd, po czym uciekłem z tego miejsca pracy i dziękuje bogu. Większego dziadostwa niż na państwowych firmach nie widziałem, ale wiadomo winne są zwykłe janusze. Tylko tych januszy stworzyły nierówności społeczne takie jak brak dobrej komunikacji, ale wiadomo dla was feministek najważniejszy problem to darmowe prezerwatywy ,podpaski i tampony, to jest realny problem incelu.
Tylko że to są twoje słowa rzucane na wiatr, sama wysuwasz i wysuwałaś fałszywe oskarżenia w stosunku do mężczyzn, nie potępiasz ich, utożsamiasz się z nimi. Krzyczysz ciągle o patriarchacie. Drwisz z nas że mając tyle danych, informacji je pomijasz, albo umniejszasz jedynie pod swoją tezę. Jesteś zwykłą agitatorką, chcącą wykonać swoją misje dziejową która ubzdurałaś w swojej głowie. Marzysz o budowie swojego zaplecza politycznego poprzez zwykły hałas, i rozgłos. Zresztą szkoda mi więcej na ciebie słów jak i na twojego pupilka @WykopekBordo. #przegryw #blackpill #stulejacontent #bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #bekazfeministek #4konserwy #blackpill
@Oseghe: To nieprawda gość po prostu był zdolny.
@Oseghe: Ale to jak wielkie mrowisko czy ul, gdzie tu miejsce na indywidualność?