Wpis z mikrobloga

Jakiś czas temu zacząłem prowadzić bloga kulinarnego. Jeśli można jemu trochę plusików i flexu to bardzo poproszę.
https://hmkaszuba.wixsite.com/kitchenmadness
Ps. 1 wiem, że bieda wixsite, jak zacznę to robić mniej hobbystycznie i przy okazji, to zmienię domenę.
Ps. 2 otwarty na krytykę i sugestie.
#gzw #gotujzwykopem #kuchnia
Bumelanzownik - Jakiś czas temu zacząłem prowadzić bloga kulinarnego. Jeśli można jem...

źródło: comment_1625419436Y1N2PRRoo6uA101Vp7HNys.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bumelanzownik zdjęcie trochę jakbyś tam wrzucił HDR + wysoki kontrast, sałatka wygląda nienaturalnie. Niestety zdjęcia potraw są niewdzięczne bo najlepsze są profesjonalnie zrobione ledwie co poprawiane. I może jestem ignorantem ale nie wiem co to za trzy bulwy z tyłu :D nie zmienia to jednak faktu że zjadłbym ze smakiem i poprosił o deser. Powodzenia, nie zniechęcaj się!
  • Odpowiedz
@Fontanero: To zwyczajne ziemniaki pieczone w skórce : ). A co do zdjęć zdecydowanie się zgodzę, bo lecę na instagramowych filtrach... Długa droga przede mną, ale na razie skupiam się na tym, żeby było smacznie i chociaż czasem ciekawie : ).
  • Odpowiedz
@Fridge_: Ograniczenia darmowej wersji wixa. Będę myślał nad własną domeną jak mówiłem, co do fonta jest paskudnym, ale to początek przepisu, który w samym przepisie na szczęście jest już w czytelnym poście. Za sugestie dziękuję, będę miał je w pierwszej linii wdrażania.
  • Odpowiedz
@Bumelanzownik: no ja widziałem ze w środku jest inny oczywiście. Znaczy o blogu miałem na myśli zdjęcia ze jeśli chcesz gdzieś podpatrzeć fajne to tam są fajne. Ja jestem ich fanem po prostu.
  • Odpowiedz