Wpis z mikrobloga

@PanKracy582: Leeee to po taniości. Obstawiałem aferę dla nosacza, ze ktoś ma na tym milion cebulionóf, a tu w miarę uczciwa cena. Biorąc pod uwagę jak kształtują się ceny za rzeczy do ślubu to taki wieszak jest jak za darmo ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Limonene: Właśnie do tego zmierzałem, jakakolwiek pierdoła to 100, a jak jeszcze rękodzieło to dodatkowe 100 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dobrze ze ja miałem na to wyebane, a małżonka jeszcze bardziej. Z pierdół około-ślubno-wieselnych to był stroik na auto i baloniki na płocie. @Deacs: nie stresuj się i nie przejmuj gościnni. Jak żarcie i muzyka będą to goście, przy akompaniamencie wódki doskonale sobie dadzą
  • Odpowiedz
@PanKracy582: coś ty to tak sobie do serca wziął, żeby bronić branży ślubnej? XD nie będę się bawić w jakieś gównorękodzieło żeby zarobić 50 zł na wieszaczku, takich osób jest mnóstwo XD
  • Odpowiedz
@reggio: Po pierwsze - nie ciebie pytałem.

Po drugie - co ma ślub brany z własnej woli do odruchu bezwarunkowego jakim jest oddychanie?
Po trzecie - na wykopie nie można zadawać już pytań w wątkach? Pytam poważnie o powód a ty mi tu z jakimiś swoimi emocjami wjeżdżasz.
  • Odpowiedz