Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@PKWiU93-21-1: ja się spotkałem z opinia, że zwierzęta otwierają te pudełka, żeby zobaczyć czy nie ma odchodów szczurów w ryżu. Ale #!$%@?, bo lepiej kupić cały kilogram w normalnym opakowaniu, a nie żreć mikroplastiku z tych woreczków ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@PKWiU93-21-1: @marekseo: otwierają dwie paczki, z jednej wyciągają woreczek, wkładają do drugiej i wychodzą ze sklepu z 5 woreczkami zamiast z 4. Jak pracowałem w pewnym sklepie to kierownictwo kazało cofać takie napoczęte opakowania
  • Odpowiedz
@PKWiU93-21-1: te pudełka czasem się tak #!$%@?ą jak się chce wyciągnąć szczególnie jak tak jak na zdjęciu jest pełny karton, jest wsunięty pod półkę. Parę razy mi się tak zdarzyło tylko ja takie rozwalone to brałem do kasy a nie sięgałem po kolejne
  • Odpowiedz
@Mk19: Jak by tak było jak mówisz, to po otwarciu i zobaczeniu, że nie ma robaków, powinni ten napoczęty ryż wziąć ze sobą i go kupić. Bardziej przekonuje mnie teoria, że kradną.
  • Odpowiedz
@PKWiU93-21-1 @celulozy @djtartini1 @bezkonta @Mk19: to bardzo proste, ludzie biorą nowe (nie otwarte) opakowanie i sprawdzają, czy nie ma robaków. jak nie ma, to biorą następne nowe (nie otwarte) opakowanie, bo nie będą kupować otwartego - nigdy nie wiadomo kto otwierał i co z tym robił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pracowałem w sklepie i niestety otwieranie jednego, a kupno innego to była
  • Odpowiedz
@PKWiU93-21-1
@baal80
@Dolan to jak zwierzęta , ktore przekladaja sobie jajka w sklepie. Opakowanie jajek M ale przelozy sobie L. Opakowanie klatkowych, ale sobie wezmie przelozy z wolnego wybiegu.

Zeby zaoszczędzić złotówkę, dwie.
HALYNKA PACZ TAK SIE ROBI, NIE
  • Odpowiedz