Aktywne Wpisy
#wojna #rosja #ukraina Z bardzo dużym ubolewaniem oglądam jak ogromne straty ponosi wojsko ukraińskie każdego dnia na froncie od kilku tygodni z kacapskim wojskiem pomimo tego, że tak naprawdę cały świat zbroił front ukrainski.. Wydaje się, że w naszym interesie polskim jest jak najszybsze naciskanie strony ukraińskiej na szybki rozejm, nawet kosztem wschodnich ziem. My Polacy powinniśmy grzać pieczywo póki gorące i również ponosić pewne korzyści
#primemma NOWY LINK DO PRIME MAM LIMIT WIADOMOŚĆI W KOMENTARZU MOGE WYSŁAC LINKA
Komentarz usunięty przez moderatora
Co im siedzi w głowie?
Inny poziom zwierząt
@marekseo: @Dolan: @celulozy: Może sprawdzają na obecność robaków, w Biedronce miałem tak kilka razy w ryżu. Nie tłumaczę ich, bo to głupie, ale zakładam, że to powód. https://gazetakrakowska.pl/zakupy-w-kauflandzie-robaki-i-larwy-w-ryzu-sanepid-szuka-winnego-zdjecia-wideo/ar/3595297
Pracowałem w sklepie i niestety otwieranie jednego, a kupno innego to była
@baal80
@Dolan to jak zwierzęta , ktore przekladaja sobie jajka w sklepie. Opakowanie jajek M ale przelozy sobie L. Opakowanie klatkowych, ale sobie wezmie przelozy z wolnego wybiegu.
Zeby zaoszczędzić złotówkę, dwie.
HALYNKA PACZ TAK SIE ROBI, NIE
Serio ludzie wyjmuja sobie bonusowa torebeczke ryzu, :-D:-D?
@Dolan: Najpierw katalizatory, felgi, przyszedł czas na ryż. Jest coraz gorzej...