Wpis z mikrobloga

Siatkarze maja syndrom popularności piłkarzy piłki nożnej. Za każdym razem boli ich dupa, że ich sport jest o wiele mniej popularny od piłki nożnej i za każdym razem muszą podkreślać do czego oni to nie dochodzą, a piłkarze piłki nożnej to... Trochę beka xD
#mecz #pilkanozna #siatkowka #kanalsportowy
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Castellano: jako fan siatkówki trochę mnie to irytuje, to ciągłe porównywanie popularności obu tych sportów XD Okej, rozumiem, mamy sukcesy w siatkówce, która jest nieporównywalnie mniej popularna, ale na c**j drążyć temat? Jesteśmy dobrzy w siate to kibicujmy, cieszmy się grą naszym a osiągnięcia polskiej piłki nożnej zostawmy w spokoju bo przecież nie o to tutaj chodzi XD
  • Odpowiedz
@Castellano: gralem w siate dosyc dlugo, #!$%@? sport, schematyczny i tylko dla wybranych. W sumie jak masz powyzej 2 metrow wzrostu to nie jest zaden problem zostac siatkarzem xD kunkurencje oni maja praktycznie zerowa, myslec w tym sportcie tez za wiele nie trzeba xD
  • Odpowiedz
@Castellano szanuję ogromnie naszych siatkarzy, dużo bardziej niż tych nieudaczników od piłki kopanej. Ich zarobki są dla mnie absurdalne, marzy mi się bojkot tych partaczy
  • Odpowiedz
@Castellano: Jakoś nigdy nie słyszałem żeby Małysz czy Stoch narzekali na mniejszą popularność skoków niż piłki czy na śmieszne wręcz w porównaniu z piłkarskimi zarobki.
  • Odpowiedz
W sumie jak masz powyzej 2 metrow wzrostu to nie jest zaden problem zostac siatkarzem xD

@MateuszHadeusz: a jaki jest problem zostać piłkarzem skoro nawet Modrić na 160 cm i waży 40kg albo jak lukaku który ma 2m i 100kg?
  • Odpowiedz
@Castellano U mnie na podwórku każdy za dzieciaka grał w piłkę. Niektórzy jeszcze grali w kosza, ale to już była nisza. Nie przypominam sobie jednak żeby ktokolwiek chciał grać w siatkówkę czy interesował się siatkówką. Istniała tylko piłka. Każdy nosił bazarowe korki i bazarowe koszulki Ronaldo El Fenomeno, Ronaldinho, Zidane'a czy innych piłkarzy którzy byli wtedy na topie i każdy w wolnej chwili kopał piłkę. Dopiero w późnej gimbazie niektórzy w
  • Odpowiedz
Ich zarobki są dla mnie absurdalne, marzy mi się bojkot tych partaczy

@depcioo: A dla mnie absurdalny jest ból dupy o zarobkach piłkarzy bez wiedzy, skąd się takie pieniądze dla nich biorą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz