Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
#kawa #ekspresdokawy #zakupy #pytaniedoeksperta

Moj brat może za zebrane punkty w programie partnerskim odebrać ekspres do kawy Siemensa. Do wyboru jest jeden z czterech konkretnych modeli:
SIEMENS TE651319RW
SIEMENS TE653M19RW
SIEMENS TQ505R09
SIEMENS TQ507R03

Ktoś może doradzić, który wybrać i dlaczego, którego nie brać i dlaczego. Czym się kierować przy wyborze, na co zwracać uwagę
Jestem prostym człowiekiem i nie mam pojęcia o takiej technologii, brat póki co też.
Odwdzięczam się dobrym słowem i uśmiechem.
c3po - #kawa #ekspresdokawy #zakupy #pytaniedoeksperta

Moj brat może za zebrane punk...

źródło: comment_1624691236q0cQN8plyvtoCnTwKk8bt0.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bojesiewody: z tego co się orientuję to wszystkie cztery mają tu rurkę do zasysania mleka.
Czyli automatycznie są, do skreslenia
  • Odpowiedz
@c3po: Szczerze to zależy czy Ci się chce to czyścić potem. Mnie się nie chce i piję tylko czarną, więc miałem na to wywalone, ale żona tylko kapuczinę i kapuczinę i mówi, że ten system w Phillipsie jest mega.
  • Odpowiedz
  • 0
@c3po: Zwróć uwagę na ilość programów (im więcej tym mniej kombinowania), pojemność zbiornika wody. Sprawdź opinie w necie czy dobrze spienia mleko. Wydaje mi się też że lepiej mieć guziki fizyczne niż ekran dotykowy. Bo w kuchni często będziesz mieć mokre dłonie i dotyk wtedy świruje. Co do rurki - nie jest to jakiś dramat wystarczy przepłukać. Zazwyczaj ekspres ma program czyszczenia układu mlecznego.
  • Odpowiedz
Ja mam taki jak ten z lewej u gory i jestem zadowolona (lepiej brac taki, w ktorym nie trzeba mleka wlewac do jakichs pojemniczkow, bo ciezko sie je czysci).
  • Odpowiedz