Aktywne Wpisy
Jacinda +583
hej Mireczki, nie wiem czy jest ktoś tutaj co pamięta mój post sprzed sześciu lat, kiedy chwaliłam się wynikami z matury:
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
mcsQ +81
od kiedy jagodzianki to produkt premium? takie ceny teraz w Polsce? xD
#inflacja
#inflacja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
O co chodzi z tymi tatuażami w Polsce u młodych kobiet? Wam też rzuca się w oczy, ile dziewczyn jest obecnie wytatuowanych? Mam wrażenie, że od jakichś 3-4 lat 90% lasek musi, ale to musi mieć tatuaż. Co nie poznam jakiejś dziewczyny, to albo już tatuaż ma, albo planuje sobie zrobić, a poznaję kobiety z różnych środowisk, co jest w tym wszystkim najbardziej zastanawiające.
Jeśli spotkasz wytatuowanego faceta, to sprawa jest jasna - w około 3/4 przypadków będzie to sebix z motywem "patriotycznym" albo inny patus z tribalem na ramieniu. Jedynie 1/4 przypadków to jakieś normiki, u których w parze z tatuażami idzie najczęściej broda drwala czy piercing.
W przypadku kobiet jest odwrotnie. 3/4 przypadków są to zupełnie normickie laski, które studiują albo pracują gdzieś w korpo, a pozostała 1/4 to karyny, które - sądząc po aparycji - pracują w żabce lub solarium, albo ogłaszają się na roksie.
Co o tym sądzicie? Podobają Wam się tatuaże o kobiet?
#modadamska #rozowepaski #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #ankieta #przemysleniazdupy #przemyslenia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60d512314dac4f000b201b55
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Tak w ogóle to polecam w #!$%@? mieć co kto robi ze swoim wyglądem, dobre życie jest.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Nikczemny_Pomidor: rodzice ci nie pozwolili czy cię nie stać?
@Kuklak: Ależ skąd. Ale atak z Twojej strony wskazuje że musiało zapiec
@Nikczemny_Pomidor: Jaki atak? To było proste, niewinne pytanie. To nie ja osoby o innych zainteresowaniach lub guście nazywam "patologią" oraz "kretynami", co może świadczyć o twoich głębokich problemach
A) nie stać go
B) mama nie pozwoliła
Jest to dokładnie takie samo myślenie jak u przedstawicieli klasy robotniczej, reagujący na krytykę swojego auta.
Ale jeżeli ktoś uważa że plemienne znakowanie ciała jest czymś w rodzaju zainteresowania, to ja już więcej pytań nie mam i wiem wszystko
@Nikczemny_Pomidor
Ciśnieniesz
Zakładam, że musisz mieć jakieś kompleksy, skoro w ten sposób atakujesz osoby z tatuażami. Coś podobnego do zespołu Hoovera.
Reagujesz agresją i nie przyjmujesz odmiennego zdania do swojego ciasnego mózgu