Aktywne Wpisy
cmhqwidget +95
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 5
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Zostaw plusika i wyślij linka do Odwrotnej do 10 znajomych albo zostaniesz w piwnicy przez kolejnych 10 lat.
W poprzednim odcinku
Nagroda publiczności dla @KarmelkowyKucyk za pytanie:
Jaka niepełnosprawność intelektualna, wymagana jest do pracy, jako moderator na wykopie?
Prawidłowe pytanie:
Kategorie wagowe w boksie
Wygrał/a: @Hatsune_Kitku
"kategorie wagowe
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Zostaw plusika i wyślij linka do Odwrotnej do 10 znajomych albo zostaniesz w piwnicy przez kolejnych 10 lat.
W poprzednim odcinku
Nagroda publiczności dla @KarmelkowyKucyk za pytanie:
Jaka niepełnosprawność intelektualna, wymagana jest do pracy, jako moderator na wykopie?
Prawidłowe pytanie:
Kategorie wagowe w boksie
Wygrał/a: @Hatsune_Kitku
"kategorie wagowe
Mefedronka +116
Chciałam Wam podziękować za to, że uswiadomiliscie mnie, że jestem gruba. Od dawna nie mam w domu lustra ani wagi, więc ciężko (hehe) było mi to stwierdzić. Na szczęście teraz już wiem i mogę coś z tym zrobić. Zacznę od długich spacerów i wyeliminuję z diety białe pieczywo. Nie wiem, co bym bez Was zrobiła, jesteście super!!! Życzę smacznej kawusi i miłego dzionka dla wszystkich Was. #pokazmorde #rozowypasek #chudnijzwykopem
#burza
Komentarz usunięty przez autora