Aktywne Wpisy
Megawonsz_dziewienc +335
Jak wygram 100mln w jackpota to 10 wylosowanym z puli plusujacych dam po 1mln + na podatek. Z wymagań to nie można być zielonka i bordo, fałszywym różowym, oglądać patotagow i piłki nożnej (chyba że szkalując na tych tagach), wielbić papieża i testovirona i mieć minimu 25 lat. Nie można też udzielać się pod tagiem przegryw chyba że w celu skalowania.
Na dodatek wybuduję schronisko dla piesków i kotków ( ͡°
Na dodatek wybuduję schronisko dla piesków i kotków ( ͡°
DoktorNauk +33
Chuop: To że jestem nieudacznikiem i mam beznadziejne życie to głównie wina rodziców
n0rmictwo: Co ty pi3rdolisz? uUUUUUUUUhhhhhhhhhhyay jesteś toksyczny, zwalasz winę na wszystkich tylko nie na siebie yuUuuuuuuAAAAEEEE! Bierz zimne prysznice YYYYuuuuuAAAAEEEE, kurs TANCA EEEEAAA!
*Chuop idzie do psychologa*
psycholog: To wina rodziców.
#przegryw
n0rmictwo: Co ty pi3rdolisz? uUUUUUUUUhhhhhhhhhhyay jesteś toksyczny, zwalasz winę na wszystkich tylko nie na siebie yuUuuuuuuAAAAEEEE! Bierz zimne prysznice YYYYuuuuuAAAAEEEE, kurs TANCA EEEEAAA!
*Chuop idzie do psychologa*
psycholog: To wina rodziców.
#przegryw
Czy publikujecie swoje przejazdy motocyklem na YT?
Jeśli tak, może wiecie czy na podstawie filmu można kogoś ukarać za ewentualne złamane przepisy? Jest sens zamazywać np. licznik (prędkość da się ustalić i bez tego)? Oczywiście nie mówię tutaj o wariackich przejazdach typu średnia 200kmh po mieście, bardziej mam na myśli sytuację, gdzie ktoś zawistny zgłosi jakąś głupotę :). Oczywiście przy założeniu, że nie widać tablic rejestracyjnych na danym filmie czy twarzy.
#motocykle
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60d4bbbb4dac4f000b201ae5
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: Oczywiście że tak słupki masz przy drodze umieszczone co 100m na tej podstawie można ustalić prędkość. O innych ewidentnych przekroczeniach nie trzeba pisać.
Oczywiście jakieś mało medialne wykroczenia pójdą płazem. Bo inaczej już dawno zamknęli by Motobande.
@Mike-Wazowski: Jazda po lewej stronie jezdni bez manewru wyprzedzania.
Oczywiście o prędkościach nie wspominając.