Aktywne Wpisy
Dobry_Gospodarz +88
Fajny glitch na unlimited food
W 2021 kupiłem 150 ząbków czosnku.
W 2022 zebrałem czosnek odłożyłem 250 ząbków na sadzenie resztę zjadłem
Od 2022 nie kupuje czosnku. Przeważnie kończy się mojej rodzinie na przełomie kwietnia i maja kiedy zaczynają się już cebule, czosnek niedźwiedzi. Od maja też zaczynamy zbierać młody czosnek i pędy czosnku
2024
W 2021 kupiłem 150 ząbków czosnku.
W 2022 zebrałem czosnek odłożyłem 250 ząbków na sadzenie resztę zjadłem
Od 2022 nie kupuje czosnku. Przeważnie kończy się mojej rodzinie na przełomie kwietnia i maja kiedy zaczynają się już cebule, czosnek niedźwiedzi. Od maja też zaczynamy zbierać młody czosnek i pędy czosnku
2024
Arbuzlele +248
Twoja różowa ma kolegę. Zna go dłużej niż Ciebie. Zanim się związaliście to wspólnie spędzali czas w ramach paczki znajomych, czasem sami. Ten kolega miał wtedy dziewczynę i cały czas ją ma. Teraz kiedy jesteście razem, różowa chce jechać z tym kolegą na jeden dzień w góry bo ma wolne a Ty musisz być w pracy. Co o tym myślisz? Różowa twierdzi że kolega jest dla niej nieatrakcyjny, jest Twoim zupełnym przeciwieństwem.
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60d388754dac4f000b2018dc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zwykła ściema
Jeszcze powiedz,że samo oboje by jechali we dwójkę to padnę xD
Olej shmule Miras
Jak Ci cos nie odpowiada, nie chcesz zeby jechała, to z nią po prostu o tym pogodaj xd
Jedni stwierdzą, ze takie cos jest ok, drudzy niekonieczne ¯\_(ツ)_/¯
Myślę, że faktycznie na wiele pytań musisz sobie odpowiedzieć...
moja różowa pojechała sobie z paczką znajomych nad morze na 3 dni
profilaktycznie musiałem ją zdradzić dwukrotnie z dawną znajomą
Także jeśli masz z kim zaszaleć to możesz ją puścić jeśli przeżyjesz zdradę
@AnonimoweMirkoWyznania: ok, kolega może być nawet karłem bez nogi, ale tak się po prostu, z czystej przyzwoitości, nie robi - nawet gdybym znał ziomka i wiedział, że absolutnie nie ma żadnego ryzyka, to i
Czyli, niezależnie od twoich działań jak związek ma paść to padnie. W razie ciąży obowiązkowe badanie czy dzieciak jest twój.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua