Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Twoja różowa ma kolegę. Zna go dłużej niż Ciebie. Zanim się związaliście to wspólnie spędzali czas w ramach paczki znajomych, czasem sami. Ten kolega miał wtedy dziewczynę i cały czas ją ma. Teraz kiedy jesteście razem, różowa chce jechać z tym kolegą na jeden dzień w góry bo ma wolne a Ty musisz być w pracy. Co o tym myślisz? Różowa twierdzi że kolega jest dla niej nieatrakcyjny, jest Twoim zupełnym przeciwieństwem.
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60d388754dac4f000b2018dc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 14
  • Odpowiedz
a jak Ty się czujesz z tym, ze miałaby jechac?
Jak Ci cos nie odpowiada, nie chcesz zeby jechała, to z nią po prostu o tym pogodaj xd
Jedni stwierdzą, ze takie cos jest ok, drudzy niekonieczne ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: To pierwsze tego typu zachowanie? Jeśli tak to prawdopodobnie testuje Twoją reakcję, chyba sam rozumiesz jak to się potoczy, gdy teraz dasz swoje przyzwolenie.
Myślę, że faktycznie na wiele pytań musisz sobie odpowiedzieć...
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Mam przyjaciółkę, którą znam od ponad dziesięciu lat. Oboje mamy partnerów, oboje uważamy się na wzajem za bardzo atrakcyjne osoby. Często spędzamy czas razem. Czasami wyjeżdżamy gdzieś we dwójkę. I co? I nic.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: no także ten skąd ja to znam
moja różowa pojechała sobie z paczką znajomych nad morze na 3 dni
profilaktycznie musiałem ją zdradzić dwukrotnie z dawną znajomą
Także jeśli masz z kim zaszaleć to możesz ją puścić jeśli przeżyjesz zdradę
  • Odpowiedz
Teraz kiedy jesteście razem, różowa chce jechać z tym kolegą na jeden dzień w góry bo ma wolne a Ty musisz być w pracy. Co o tym myślisz? Różowa twierdzi że kolega jest dla niej nieatrakcyjny

@AnonimoweMirkoWyznania: ok, kolega może być nawet karłem bez nogi, ale tak się po prostu, z czystej przyzwoitości, nie robi - nawet gdybym znał ziomka i wiedział, że absolutnie nie ma żadnego ryzyka, to i
  • Odpowiedz
PlujacaTowarzyszka: To ty widzisz jak się oni zachowują. W związku należy ufać, więc powinieneś jej pozwolić (jak mógłbyś nie osobie nie będącej twoją własnością). Osobiście nie wierzę w takie wyjazdy i czego nie zrobisz to jeśli ma cię zdradzić to i tak to zrobi.

Czyli, niezależnie od twoich działań jak związek ma paść to padnie. W razie ciąży obowiązkowe badanie czy dzieciak jest twój.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz