Aktywne Wpisy
coolcooly22 +269
Też tak macie że kończycie pracę o tej 17:00 i juz nie macie sił nawet na rozrywkę typu pograć w grę, poczytać książkę i tylko siedzicie bezproduktywnie albo patrzycie tylko w internet/tv bo wszystko inne wymaga więcej energii?
#motywacja #kiciochpyta #pracbaza #korposwiat
#motywacja #kiciochpyta #pracbaza #korposwiat
persona-dafta +516
#bushcraft mmm... 2 lata człowiek tego nie robił (bo życie). Po 2h szwędania idealna polanka znaleziona, żarełko już w ręce, człowiek leży w ciepłym pod tarpem i zaczęło lać, idealnie!
Potem piłkarze wymeldowali się ze swych pokoi hotelowych i skierowali się ku swoim klubom. Lewandowski zaś szedł z nimi, aby ich odprowadzić, a Sousa mówił sobie: «Czyż miałbym zataić przed Lewym to, co zamierzam uczynić? Przecież ma się on stać kapitanem wielkiej i potężnej reprezentacji, i przez jego gole otrzymają błogosławieństwo wszystkie ludy polskiej ziemi. Bo upatrzyłem go jako tego, który będzie przekazywał piłkarzom na boisku Me polecenia taktyczne oraz pilnował aby gra ich była zdyscyplinowana». Po czym Sousa rzekł: «Skarga na Ekstraklasę głośno się rozlega, bo umiejętności techniczne piłkarzy są bardzo słabe. Chcę więc pojechać na mecze i zobaczyć, czy piłkarze postępują tak, jak głosi oskarżenie mejwenów, które do Mnie doszło, czy nie; dowiem się».
Wtedy to piłkarze ci odjechali w stronę klubów, a Lewandowski stał dalej przed Selekcjonerem. Zbliżywszy się do Niego, Lewandowski rzekł: «Czy zamierzasz nie powoływać młodych i perspektywicznych 25 letnich piłkarzy wespół z piłkarzami słabymi? Może w Ekstraklasie jest dziesięciu zdolnych technicznie albo umiejących uderzyć z daleka; czy także odrzucisz tę ligę i nie będziesz jej oglądał przez wzgląd na owych dziesięciu piłkarzy, którzy w niej grają? O, nie dopuść do tego, aby odrzuceni zostali zdolni piłkarze, aby młodemu Polakowi działo się to samo, co staremu Słowakowi! O, nie dopuść do tego! Czyż Ten, który jest TOP nad całą ziemią, mógłby postąpić niesprawiedliwie?» Sousa odpowiedział: «Jeżeli znajdę w Ekstraklasie dziesięciu dobrych piłkarzy, zacznę oglądać całą ligę przez wzgląd na nich».
#testamentreprezentacji
#mecz
#pilkanozna
#euro2020