Aktywne Wpisy

lecho182 +375
Zalogowałem do PPK by zobaczyć ile ma tam wirtualnych pieniędzy, które "rząd może mi w każdej chwili zabrać"
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego
źródło: image
Pobierz
saintie +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Niedzielny pojedynek zakończył się zwycięstwem demona Calha (806 głosów), który zdobył 386 głosów więcej od heretyka Xarfaxa (420 głosów). Gratulujemy!
Dzisiaj zmierzą się ze sobą rycerz z Zamku i łowca z Bastionu:
- Christian - Choć dziś jest znanym artylerzystą, w młodości marzył o zostaniu wielkim perfumiarzem. Już w gimnazjum organizował zrzutki na rozbiórki pachnideł z Bracady i rozprowadzał odlewki po znajomych. Przez wdychanie odczynników zawsze błądzi głową w chmurach, co sprawia, że kobiety na ogół uznają go za nieosiągalnego marzyciela. Jego ulubione nuty zapachowe to sosna i metal, dlatego uwielbia stać przy baliście.
- Ryland - Powiadają, że jest doskonałym dyplomatą i złotoustym krasomówcą, dzięki czemu miał stać się jedynym człowiekiem w Klubie Dyskusyjnym Entów. To kompletna bzdura. Ryland po prostu zna się na drewnie: kije, pały, kostury i konary - to jego specjalność. Jeśli zaś chodzi o olbrzymie, niebezpieczne, ruszające się bez kontroli drzewce, trudno jest znaleźć takiego, który oprze się jego specjalistycznym umiejętnościom.
Wszystkie pary losowane są przez mój skrypt w Pythonie dostępny pod tym linkiem.
Przypominam o piciu dużych ilości wody w te upalne dni!
O co chodzi?
źródło: comment_1624297812ol0AQQAxylA57h9ptx1DUt.jpg
PobierzKtóry dżentelmen jest twoim zdaniem przystojniejszy?
źródło: comment_1624299887pBpq9Escwb7HkBiL4pgLo2.jpg
Pobierzźródło: comment_16243056763wz3zLUAuuAXHEgkU2J5ky.jpg
Pobierzźródło: comment_16243138869T5V32Y31BRwrRXhzqW0q4.jpg
Pobierz