Aktywne Wpisy
Jakie imię dla tej bestii? #pokazkota
pieselek7q7q717 +117
Mam nowego piesia to jest moje lekarstwo na depresje
#depresja #pies #zwierzak #gownowpis #oswiadczenie
#depresja #pies #zwierzak #gownowpis #oswiadczenie
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
PLAY-OFF
RUNDA 3 - WSCHOD
PARA
Milwaukee Bucks vs. Atlanta Hawks
TERMIN
Typujemy do rozpoczecia pierwszego meczu, ktory rozpoczyna sie o 02:30 w czwartek 24 czerwca. Oznacza to, ze macie tylko czas do konca srody na dodanie typow!!!
PRZYKLAD DO KOPIOWANIA:
Milwaukee Bucks vs. Atlanta Hawks 4:4
SLOWO OD OP'a:
Do konca tygodnia wrzuce wyniki koncowe. Mala prosba, jak typujecie, nie wolajcie mnie w swoich postach. Jest to przyjemne, ale juz wystarczy:)
ZASADY:
https://www.wykop.pl/wpis/57354337/nba-typer-playoff-2021-nbatyper-nba-koszykowka-spo/
#nba #nbatyper #koszykowka #sport
@kosteq64, @vvr1312, @lilafro, @TetraHydroCanabinol, @zojmers, @jnk21, @SkonczPitolic, @Szybki_Joe, @Koniec_Zartow, @eeeeeeee, @jagto89, @delma, @iAmTS, @footix, @CzaR00, @Miroslaw_juz_nie_suchoklates, @lukwac, @nikogo_nie_ma_w_domu, @cult_of_luna, @moj_znowu_byl_zajety, @eeeeeeee, @lukwac, @justkilling, @
@michal015, @justkilling, @Vunshi, @Skura_tak_przezU, @matix329, @marsellus1, @Daramek, @johnyywho, @gressif, @Jrv20, @BDJQP, @fen1ek, @WykopekNaPolEtatu, @promateosz, @parooow, @Myrdin, @Stanislavv, @salcesonik, @Nanek, @hopsS, @Fletch, @pibiem, @cult_of_luna, @
@MuszynskiJan, @Ddomnk, @Majk_D, @aimer, @kendzior333, @Rogalcool, @fogensf, @kulek_stronk, @supersucker, @SenegalMamWSercu, @sokool, @dradziak, @piotr-zbies, @smialson, @chcetylkoodpowiedzi, @gogal, @bardzoprosz3, @chcetylkoodpowiedzi, @Tylko123, @nowar, @Sigismund_Dijkstra, @KaTtrrA, @marsellus1, @
@juan-populista-liberalez, @Siwek97, @Musiek_, @STEVENS0N, @l3chu, @matejko2405, @Torak28, @sokool, @LebronAntetokounmpo, @lukwac, @guowa, @matejko2405, @cult_of_luna, @lukwac, @matejko2405, @KXNG_Preem, @johnyywho, @SporderBoj, @lukwac, @SpawaczPolimeru, @Rocky_Zuma_Skye, @matejko2405, @kulek_stronk, @
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora