Aktywne Wpisy
Sansiwiera +317
Może mi ktoś wyjaśnić fenomen Eurowizji? Serio nie macie nic lepszego do roboty w sobotni wieczór niż oglądanie tego paździerza?
kiera1 +7
Mam dosyć tego #!$%@? iPhone’a. Kupiłem jakiś czas temu AirPods Pro 2 (1300 złotych w MediaExpert żeby nie było) i wszystko było ok aż do wczoraj. Teraz wyświetla się komunikat że nie można zweryfikować oryginalności słuchawek i do wyboru mam dwie opcje:
- rozłączyć się
- połączyć przez Bluetooth ale bez pełnej funkcjonalności i wyciszenia dźwięków otoczenia.
Myślałem że mnie #!$%@? strzeli, żadne porady, w tym te na stronie Apple nie rozwiązują
- rozłączyć się
- połączyć przez Bluetooth ale bez pełnej funkcjonalności i wyciszenia dźwięków otoczenia.
Myślałem że mnie #!$%@? strzeli, żadne porady, w tym te na stronie Apple nie rozwiązują
České čtverce - czeskie kwadraty ;)
Pierwsza dłuższa trasa po dwutygodniowej przerwie (drugi raz postaram się nie spaść z drzewa z wysokości 4m...) i pierwszy raz w tym roku Czechy.
Do zapamiętania na przyszłość miejsca na trasie z otwartymi sklepami (czeska Bela - z otwartych sklepem wietnamskim - gdzie nawet zimne Piwo w kuflu podają - co najfajniejsze czynne w niedziele od 6 do 20; Lewiatan w Pietrowicach Wielkich z chłodzącą fontanną po drugiej stronie ulicy...).
Max square: 24x24 (bez zmian)
Max cluster: 806 (+62)
Total tiles: 2052 (+49)
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki