Wpis z mikrobloga

@Dakkar: czyli jesteś zwolennikiem systemowego gnębienia pewnej grupy społecznej tylko dlatego, że jej istnienie nie wpisuje się w twój światopogląd? ( ͡° ͜ʖ ͡°) pozwól, że zacytuję ci wiersz napisany w Dachau:

Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.

Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.

Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem. Nie byłem przecież socjaldemokratą.

Kiedy przyszli po związkowców, nie
@Dakkar: sęk w tym, że jedyne co k0nfederacja osiągnęła to wyrok TK ws. aborcji. Ładnie widać jak mocno skupiają się na gospodarce XD

jesteśmy niemal na półmetku obecnej kadencji Sejmu. Czy konfa wyszła z jakąś szerszą inicjatywą ustawodawczą (obojętnie czy w porozumieniu z pis czy opozycją) dotyczącą gospodarki czy tylko gremialnie chwalili się w necie, że ich jedenastka posłów głosowała przeciw ustawom pisu podnoszącym stare lub wprowadzającym nowe podatki? XD

Już
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dakkar: sęk w tym, że jedyne co k0nfederacja osiągnęła to wyrok TK ws. aborcji. Ładnie widać jak mocno skupiają się na gospodarce XD

jesteśmy niemal na półmetku obecnej kadencji Sejmu. Czy konfa wyszła z jakąś szerszą inicjatywą ustawodawczą (obojętnie czy w porozumieniu z pis czy opozycją) dotyczącą gospodarki czy tylko gremialnie chwalili się w necie, że ich jedenastka posłów głosowała przeciw ustawom pisu podnoszącym stare lub wprowadzającym nowe podatki? XD

Już