Aktywne Wpisy
Prawdopodobny scenariusz inwazji Rosji na NATO w roku 2044
Podążając za niemieckim dziennikiem "Bild", brytyjski dziennik "Daily Mail" opublikował "scenariusz rosyjskiego ataku na NATO"
Źródłem informacji były wypowiedzi byłego amerykańskiego dowódcy Bena Hodgesa i wielu analityków wojskowych.
Ich zdaniem możliwe kroki Rosji są następujące: Inwazja rzekomo rozpocznie się od cyberataków na dużą skalę, których celem będzie destabilizacja infrastruktury i łączności satelitarnej, co sprowokuje globalne zakłócenia Następnie Rosja ma przeprowadzić zmasowany atak rakietowy
Podążając za niemieckim dziennikiem "Bild", brytyjski dziennik "Daily Mail" opublikował "scenariusz rosyjskiego ataku na NATO"
Źródłem informacji były wypowiedzi byłego amerykańskiego dowódcy Bena Hodgesa i wielu analityków wojskowych.
Ich zdaniem możliwe kroki Rosji są następujące: Inwazja rzekomo rozpocznie się od cyberataków na dużą skalę, których celem będzie destabilizacja infrastruktury i łączności satelitarnej, co sprowokuje globalne zakłócenia Następnie Rosja ma przeprowadzić zmasowany atak rakietowy
snickers111a +56
Siedzę i sb piję szery luka a co tam u was
#konfederacja #neuropa #humorobrazkowy #heheszki #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Komentarz usunięty przez autora
NO ALE WIESZ, PODATKI PÓŁ % MNIEJSZE XD
Konfederacji i logika nigdy nie idzie w parze
jesteśmy niemal na półmetku obecnej kadencji Sejmu. Czy konfa wyszła z jakąś szerszą inicjatywą ustawodawczą (obojętnie czy w porozumieniu z pis czy opozycją) dotyczącą gospodarki czy tylko gremialnie chwalili się w necie, że ich jedenastka posłów głosowała przeciw ustawom pisu podnoszącym stare lub wprowadzającym nowe podatki? XD
Już
@Aziz_Shavershian: odkąd ukraińcy przyjechali do Polski to już nie wychodzę z domu żeby uniknąć tych kos w żebra i kradzieży na każdej ulicy
@Krejziismylife: PiS - socjalizm i zamordyzm
Ta która podnosi podatki.
Głosami idiotów, którzy nie wiedzą, że płacą podatki.
I wy macie czelność kogoś nazywać idiotą? XD
Wypad ze swoimi urojeniami XD
W domu wszyscy zdrowi ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)? o czym ty piszesz?!
No fajnie, że mi piszesz o swojej dupie, ale co mnie obchodzą twoje fiksacje analne?