Aktywne Wpisy
Potworek69 +5
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
Hej, ile średnio czasu firma potrzebuje na ocenę zadania rekrutacyjnego? Czy nawet jak zostaniemy odrzuceni to i tak powinniśmy liczyć na jakiś feedback odnośnie tego zadania?
#programowanie #programista15k
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60ccebe0c75928000a729aee
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Jeśli chodzi już o samą rozmowę rekrutacyjną to różnie bywa, jedne firmy informują o odrzuceniu a inne nie.
Mowie tez z perspektywy rekrutujacego.
Duża szansa, że twojego zadania nikt nie zobaczy, bo każdy ma to w dupie. Kazali programiście dać zadanie to dał. Rekruter rozsyła...
Wierz mi albo nie mam taką zasadę i nie narzekam na rezultaty. Praca ściga mnie a ostatnio wręcz błaga żebym zmienił projekt na nowy :)
Pomyśl jak się będziesz opalał że pisanie stronek to nie cały świat.
Nawet głupi akcelerometr do iot potrafi mieć ładowany firmware na starcie (nda only oczywiście) a potem jawna część protokołu to tylko odczyt danych surowych, reszta