Aktywne Wpisy
KenCzi +4
Ostatnio ktoś wytknął mi braki w wykształceniu, ale uśwdomiłem sobie że to nie moja wina ale jakiejś formie fali na uczelni. Jest ogolnie taki motyw ze znane ze mnie indywiduum, ale szanuje się. Właśnie dlatego jak coś się dzieje to otoczenie ma na mnie specjalne oko. Zna mnie dzielnicowy, lokalna ekipa z pogotowia i zawsze mam grzane lozko w abramòwku. A więc jak trafiłem miedzy wrony to jak posłucha się jak krakają, nie możesz zacząć tak jak one...
Mowią ż3 t0 mądre zwierzęta, a one żrą pędraki i myślą że nas też. Jakieś podnoszenie d--y na witam (nawrt nue dzień dobry) ok, Wröbel jestem po kądzieli, ale nauka jezyka by osmieszac studentow jest sks.
Przykład slowniczek na patho, krwawe stolce, ludzkie. Nieludzkie ze S3des Cruentes ("tron" "okrutny", to a anagram Pedes "pedicle" "wesz" "w domyśle ludzka, inne znaczenie pedał. W podrecznikach głupoty, w serwisach branżowych ogłupiqją innych i bexmyslnie siebie nawzajem. Potem się spostrzegli, ze nie sluchaja ich idioci to pala glupa by nie przepuscic dalej. Poszedlem na terapie to mam ofc oko by wyspiewac zale ale ich grzeszki zostawic dla siebie. Przy odpowiednim wzmocnieniu farmakologicznym i grupy ktora jest za ich wlasne przywileje socjqlne, piguły itd Rozumiem ich, ale gdy nie chodziqk zdrowienie a np podbitki jakims dropsem przy leczeniu alk0, to tak suabo zwlaszxz ze na mnie grali chuje w "neuroleptoanalgezje". Glowny problem to wiedza, bo tlumaczenia podrecznikow to heheszki z życia. Takze nauczony ,szukam Żydowskiego autirstwa , lub jjankesa, zza granicy. najlepiej wydania starszego. Jest taki serwis empendium z lekami, wykladami 3tc. obserwuje to ciagle, taka sciagawka i tam nie ma jednej wersji. Kiedys mialem dostep do oficjalnej, tera np zmiany opisow na głulpoty jakie§, dawek, radykalnie niespojne miedzy tym co gdzie indziej jest lub zapamietales, jawna reklama, pporownujac z tym co w ulotce jak i wersji zza Oceanu (ofc od Żyda), lub w retrospekcji rewelacji ktore gadali wc,esnie,j w dostepie zamknietyem. Juz nie mam, po ich telefonie i weryfikacji ze tylko sie uczę i aspiruje dp firmy. Szanuje za szanowanie zawodu, doświadczenia i by tego nie sp4zedac za c--j. Tylkl ni3 w taki sposob ze ja sie tego naiwnie nauczylem za niemale czesne, a teraz wciaz weryfikuje te heheszki bo bk studenta nauczyc pisac w rozpoznaniu o pacjencie ze jest pasozyt ludzki. Dodam ze chodzilem do takiego jednego co mnie nie wiem czy leczyl czy pilnował. Ew9denie prsepisał mi niby dul0ksetyne tabl "dojelitowe twarde" ,po ktorych sralem krwią. robil se tez b3ke zmieniqjąc
" sytuacja lękowa na – lekowa –". Nagrywal wizyty, kazal m cos podpisac, vice versa nie zgodzil sie gdy ja chcialem zarejestrowac oststnia wizyte na skype. Uwazam, że się d--a komus pali, ale ja chce juz miec swiety spokoj, dostep nie do reklam a czegos konkretnego. Ostatni zakup Bręborowicz położnictwo
– niewypał skrojony by mieszać w głowie, myślałem że czegoś sie naucze. Nie mogę się ruszyć z miejsca gdy spostrzegłem niespòjność ioraz proby upokorzenia w przyszlej pracy zawodowej. ogolnoe
Mowią ż3 t0 mądre zwierzęta, a one żrą pędraki i myślą że nas też. Jakieś podnoszenie d--y na witam (nawrt nue dzień dobry) ok, Wröbel jestem po kądzieli, ale nauka jezyka by osmieszac studentow jest sks.
Przykład slowniczek na patho, krwawe stolce, ludzkie. Nieludzkie ze S3des Cruentes ("tron" "okrutny", to a anagram Pedes "pedicle" "wesz" "w domyśle ludzka, inne znaczenie pedał. W podrecznikach głupoty, w serwisach branżowych ogłupiqją innych i bexmyslnie siebie nawzajem. Potem się spostrzegli, ze nie sluchaja ich idioci to pala glupa by nie przepuscic dalej. Poszedlem na terapie to mam ofc oko by wyspiewac zale ale ich grzeszki zostawic dla siebie. Przy odpowiednim wzmocnieniu farmakologicznym i grupy ktora jest za ich wlasne przywileje socjqlne, piguły itd Rozumiem ich, ale gdy nie chodziqk zdrowienie a np podbitki jakims dropsem przy leczeniu alk0, to tak suabo zwlaszxz ze na mnie grali chuje w "neuroleptoanalgezje". Glowny problem to wiedza, bo tlumaczenia podrecznikow to heheszki z życia. Takze nauczony ,szukam Żydowskiego autirstwa , lub jjankesa, zza granicy. najlepiej wydania starszego. Jest taki serwis empendium z lekami, wykladami 3tc. obserwuje to ciagle, taka sciagawka i tam nie ma jednej wersji. Kiedys mialem dostep do oficjalnej, tera np zmiany opisow na głulpoty jakie§, dawek, radykalnie niespojne miedzy tym co gdzie indziej jest lub zapamietales, jawna reklama, pporownujac z tym co w ulotce jak i wersji zza Oceanu (ofc od Żyda), lub w retrospekcji rewelacji ktore gadali wc,esnie,j w dostepie zamknietyem. Juz nie mam, po ich telefonie i weryfikacji ze tylko sie uczę i aspiruje dp firmy. Szanuje za szanowanie zawodu, doświadczenia i by tego nie sp4zedac za c--j. Tylkl ni3 w taki sposob ze ja sie tego naiwnie nauczylem za niemale czesne, a teraz wciaz weryfikuje te heheszki bo bk studenta nauczyc pisac w rozpoznaniu o pacjencie ze jest pasozyt ludzki. Dodam ze chodzilem do takiego jednego co mnie nie wiem czy leczyl czy pilnował. Ew9denie prsepisał mi niby dul0ksetyne tabl "dojelitowe twarde" ,po ktorych sralem krwią. robil se tez b3ke zmieniqjąc
" sytuacja lękowa na – lekowa –". Nagrywal wizyty, kazal m cos podpisac, vice versa nie zgodzil sie gdy ja chcialem zarejestrowac oststnia wizyte na skype. Uwazam, że się d--a komus pali, ale ja chce juz miec swiety spokoj, dostep nie do reklam a czegos konkretnego. Ostatni zakup Bręborowicz położnictwo
– niewypał skrojony by mieszać w głowie, myślałem że czegoś sie naucze. Nie mogę się ruszyć z miejsca gdy spostrzegłem niespòjność ioraz proby upokorzenia w przyszlej pracy zawodowej. ogolnoe
wykopowa_ona +347
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
W czasie kampanii wyborczej 2016 roku Clinton Trump na Ukrainie byli przekonani o wygranej Clinton i postanowili na nią jednoznacznie.
Dochodziło do tego, że wysoko postawione osoby na Ukrainie niemal wyszydzały Trumpa na twitterze i fb. Odpowiednia narracja była też w mediach.
Szok przyszedł gdy ten jednak wygrał i w panice usuwano wczesniejsze wpisy. Potem zaczeto bić się w pierś i doszukiwac niecheci Trumpa do Ukrainy ( dowodziły tego cytaty jego wypowiedzi o UA jakie wypływały) także z powyższych powodów.
Politycy UA usiłowali to odkrecac za wszelką cenę usiłują spotkac się z Trumpem.
Media ukrainskie opisywały próby spotkania amerykańskiego prezydenta na korytarzu a hitem było czyhanie Julii Tymoszenko pod toaletami na jednym ze szczytów.
Brzmi znajomo prawda?
Ataki na Bidena w TVP i reszcie gadzinówek. Ogłaszanie wygranej Trumpa przez ludzi z obozu PiS jeszcze przed wyborami. Naśmiewanie się z Bidena na twitterze. Do tego idiotyczne zachowanie Dudy już po tym gdy Trump wygrał i prezydent RP demonstracyjne zwlekanie z gratulacjami aby nie zrazić prawicowej gawiedzi w PL.
Nic dziwnego, że w rewanżu Biden zwlekał z audiencją i zgodził się po długim czasie błagań na 3 minutowa pogawendkę na korytarzu gdzie nawet prezydenci krajów bałtyckich mieli rozmowe w pomieszczeniu.
#ukraina #bekazpisu
#neuropa #4konserwy
To działa, ale zawsze do czasu - Trump smyrał ich kutasem po gardle, ale mieli z tego profity na rynku wewnętrznym, mogli świecić propagandą jak to Stany pod wodzą pomarańczowego idioty są naszym najlepsiejszym przyjacielem na calutkim świecie, jaka to Polska zaraz będzie potynżna, bazując na tym
Do tego idiotyczne zachowanie Dudy już po tym gdy Trump wygrał i prezydent RP demonstracyjne zwlekanie z gratulacjami aby nie zrazić prawicowej gawiedzi w PL.
Nie powinien tu być Biden, a nie Trump?
@Walerin: tak oczywscie masz racje, ale raczej wiekszosc sie tego domysli.
@mnik1: Tak i to wynika z tego, że własnie polityka zewnętrzna jest tez istotnym narzedizem polityki wewnętrznej.
Na Ukrainie wnioski wyciagneli i w tej kampanii już siedzieli cichutko.
Teraz też szukają, a to Erdogan, a to próby powrotu do Chin. W
@szurszur: To jest jeden z kluczowych czynników. Nie jest tajemnicą, że wielu PiSowców przedawkowało własną propagandę, o czym świadczą chociaż ostatnie maile Morawieckiego.
Oni naprawdę są przekonani, że na Zachodzie większość ludzi poparłaby taką partię jak PiS, tylko boją się przez terror poprawności politycznej i lewackich mediów. Trump miał być pierwszym zwiastunem nadciągającej kontrrewolucji. Zaraz potem była wygrana PiSu w wyborach, Brexit, sam Morawiecki chciał rechrystianizować Europę. Dla kogoś siedzącego w bańce "niezależnych" mediów i unikającego lewackiej propagandy w Wyborczej, postawienie wszystkich pieniędzy na Trumpa byłoby oczywistością. Przecież jak w Polsce udało się uratować naród przed lewacką rewolucją kulturową, tak i na Zachodzie powinno się udać. Dla nich to jest nie do pojęcia, że wiele spraw światopoglądowych takich jak dostęp do aborcji, małżeństwa homo itd. mają faktycznie poparcie w tamtejszych społeczeństwach. Nawet Trump zdawał sobie z tego sprawę, dlatego nie ruszał bezpośrednio sprawy aborcji - bo by się to skończyło zadymą nie mniejszą niż przy
Polityka demokratów jest jawnie sprzeczna z interesem Polski, nie tylko rządów PiS. Obama swego czasu zrobił reset z Rosją, co doprowadziło do wojny na Ukrainie. Teraz Biden idzie dokładnie tę samą drogą znosząc sanację
@pat1ryk: nie pisałem, że to na takim szczeblu miało miejsce, wiec nie musze niczego przypominac.
@TJ_Laser: chodzi o ten email w którym jakiś przydupas powołuje się na Gmyza, a Morawiecki prosi o inne źródło i dodaje uśmieszek czy jeszcze coś było? bo tylko kilka screenów widziałem.
To są dwie opcję, albo Amerykańska administracja to takie same dzieci jak twoim zdaniem PiS. Albo twoja analiza jest nietrafiona.