Wpis z mikrobloga

moim zdaniem jest całkiem ładna. Jeżeli dla ciebie to jest pasztet który nie ma prawa wymagać to xd na twoje zawyżone wymagania

@konopiapolska: Przecież ona ma coś nie tak z oczami i wargami. Mocny retusz zdjęć sugeruje, że może być gorzej. Nie jest jakimś pasztetem, ale to rzuca się w oczy i wielu to może odebrać jako mega "nope". Po za tym jej tekst to czerwona lamka, że jest jebnięta
  • Odpowiedz
@shaunblack: #!$%@? EOEOEOEOEOEOEO ! XD XD XD

TO musiał być b8 z jej stron albo jakieś lewe konto XD

Typiara totalnie przeciętna a Ty wyglądasz na normalnego, przystojnego gościa. Znaczy jestem facetem to ciężko mi ocenić ale nie jesteś "maszkara" XD

#!$%@? ej dobra różowe są jednak #!$%@?. Ale wierzę, że jest ich mniejszość....
  • Odpowiedz
@konopiapolska: I jeszcze coś. Jej wygląd kojarzy mi się z Bjork, która jest na zmianę określana jako zjawiskowa, egzotyczna oraz szpetna jak noc. Nikt by nie miał pewnie większych problemów o wygląd, gdyby nie to, że wyzywa zupełnie normalnego typa od maszkar i brzydali.
  • Odpowiedz
@konopiapolska: No co ty gadasz xD Op ładnie napisał, nie nudne według was "hej" tylko nawiązał do zdjęć a ona od razu że nawet nie widziała jego zdj i z mordą do niego? Przecież ona jest idealnym przykładem roszczeniowej księżniczki bo nawet nie ruszyła odwłoka by zobaczyć z kim się dopasowała na aplikacji polegającej na tym xD Jak można tego bronić? Miej ty rigcz bo serio nie ma żadnych argumentów
  • Odpowiedz
@konopiapolska jest idealnym przykładem kobiety, która zawsze będzie bronić i usprawiedliwiać inne kobiety...

Matka zabiła swoje dziecko - na pewno miała depresję, a poza tym to gdzie był ojciec dziecka?
Kobieta spowodowała wypadek - pewnie się czegoś wystraszyła, a to drugi kierowca nie dostosował prędkości.
Baba opluje faceta - na pewno ją obraził, a poza tym to on nie ma prawa jej oddać.
(od razu zaznaczam że to nie są twoje słowa, a jedynie przykłady takich
  • Odpowiedz
@shaunblack: mialem kiedys podobną sytuacje. umowilismy sie na jakims skype daawno temu wlaczylem kamere a ona nawet nie wlaczyla i mi napisala BRZYDAL xD
laski od urodzenia są traktowane jak księżniczki, dlatego dziewczyny 16-27 myślą że są #!$%@? boginiami. pozniej dopiero mają #!$%@? gdy każdy 27+ facet oczywiście ze wybierze młodszą.
  • Odpowiedz
jest idealnym przykładem kobiety, która zawsze będzie bronić i usprawiedliwiać inne kobiety...

Matka zabiła swoje dziecko - na pewno miała depresję, a poza tym to gdzie był ojciec dziecka?

Kobieta spowodowała wypadek - pewnie się czegoś wystraszyła, a to drugi kierowca nie dostosował prędkości.

Baba opluje faceta - na pewno ją obraził, a poza tym to on nie ma prawa jej oddać.

(od razu zaznaczam że to nie są twoje słowa, a jedynie przykłady takich zachowań)
  • Odpowiedz
@safemoon: Ale patrząc na to co się teraz dzieje, to 19-latki są raczej na poziomie intelektualnym 15-latek (nie mówię, że wszystkie). Więc będąc już 25+ można się nieźle nadziać. Patrząc na załączony obrazek.
  • Odpowiedz
@konopiapolska: Ale nie musisz jej hejtować razem z mizoginami za jej wątpliwą urodę, a za jej zachowanie. A ty znajdujesz wytłumaczenie dla tego drugiego. Co jest moim zdaniem bez sensu, bo jak ktoś się zachowuje jak buc, to po co go usprawiedliwiać? Jak nie chcesz jej szczuć to już lepiej się w ogóle nie odzywać.

ohydne jak większości przegrywów na tinderze proste, ale takiego szczucia na nich nie widziałam jak
  • Odpowiedz