Podchodziłem sceptycznie do tych opowiadań, że laski ze wschodu to poziom wyżej niż Polki, ale jednak niechętnie muszę to potwierdzić. Mam dziewczynę z Moskwy i oprócz tego, że czasami jest aż drażniąco konserwatywna i rasistowska to nigdy nie miałem tak zmysłowej, kobiecej i uwodzicielskiej dziewczyny.
@Minister_Vulva: nie, ale odkleiło się jej coś, że Rzymianie zniszczyli Słowińską kulturę, a Jugosławia to był najlepszy kraj na świecie xD Różnica kulturowa jest spora, pomimo że Moskwa to ogromne i wydawało mi się, że zachodnie miasto
@Minister_Vulva: podejście do obowiązków, rodziny i życia. Z takich denerwujących rzeczy to np. kobieta ma zajmować się domem i nie pracować, jej obowiązek to zapewniać domowe ciepło i obiady, facet nie jest do wychowywania dzieci, tylko do płodzenia i przekazywania synowi mądrości/majątku. Podobno nawet większość jej koleżanek uważa, że takie rzeczy jak ustawiane małżeństwa z przymusu w przeszłości były generalnie dobre. Brzmi to strasznie, ale jest też dużo pozytywnych cech. Raczej
@Marek_Rekus: podobno tam tinder jest do onsów, bardziej korzystają z Badoo xD @Olsea: miałem kilka kobiet z różnych części Polski i wcześniej się nie udało
@Marek_Rekus: poznałem laskę z Rosji, więc poznałem też jej koleżanki. Stąd twierdzę, że to nie jest pojedynczy przypadek, tylko jakaś zależność. Wiadomo, że to nie jest 1:1 i nie każdy Rosjanin to konserwa, nie każdy Polak kradnie i nie każdy Żyd nienawidzi Palestyńczyków. Po prostu widać inne wartości, które u nas się zmieniły
W piątek jak co 4 lata pakuję się i przylatuje do Polski. Na codzień mieszkam w Niemczech, ale uważam że to mój obowiązek żeby oddać głos w wyborach. Swój głos oddam na #pis uwierzcie mi że nie chcecie tego w Polsce co dzieje się od pewnego czasu w Niemczech #wybory #polityka
#tinder #rozowepaski #zwiazki
Gratuluję
@dudusbug: Jest monarchistką i uważa, że Romanowowie powinni wrócić na Tron Imperatorski?
@Olsea: miałem kilka kobiet z różnych części Polski i wcześniej się nie udało