Aktywne Wpisy

curiousboi +476

Lolenson1888 +597
Wiedzieliście, że lekarze mają swój własny portal randkowy? https://www.drdate.pl
Nie będą przecież randkować ze śmierdzącym plebsem z jakiegoś Badoo czy innego Tindera xD
#lekarz100k #konowalposting #randkujzwykopem
Nie będą przecież randkować ze śmierdzącym plebsem z jakiegoś Badoo czy innego Tindera xD
#lekarz100k #konowalposting #randkujzwykopem
źródło: image_picker_08578E7D-CBC8-4EFA-B068-4DCAC0A92D52-28583-00000A3A89F84724
Pobierz

źródło: comment_1623825403noxcVb6P8QGR0QDwYd2SQv.jpg
PobierzMiałem ochotę wyjść bez płacenia jak kiedyś czekałem na ogarnięcie płatności łącznie ponad pół godziny i jak w międzyczasie się wkurzyłem i poszedłem gdzieś znaleźć gdzieś kelnera i uregulować płatność "przy kasie", to zostałem
Nie chodzę zbyt często do restauracji, szczególnie przez ostatnie 18 miesięcy. Z jednej strony chciałbym powiedzieć, że skoro takie sytuacje zdarzają
Lata minęły od momentu jak kelner szczerze się interesował obsługą. Oferował, że udzieli porady, a po posiłku wrócił z kartą aby zachęcić do deseru. Wiedział jak duże są porcje i jak bardzo sycące.
Dość sporo dobrych restauracji pilnuje tego, żeby kelner faktycznie wykonywał pracę kelnera.